Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a péniszem méretét, és minden áron meg akarom növelni?
Figyelt kérdés
Csak 15 cm... Még nem is lenne baj ha itt nem 16-19 cm lenne szinte mindenkinek. Tudom hogy a kamu statisztikák szerint a 13-15 cm-es gyerek méret az átlag, de ezt senki nem hiszi el. Maximalistaként képtelen vagyok megbékélni a méretemmel.2020. szept. 12. 22:22
11/34 anonim válasza:
Előbb tanuld meg használni,és rá fogsz ébredni hogy bőven elegendő ez a méret.
Ha nagyobbíttatod és nem tudod használni,és vakarod majd a fejed hogy kidobott pénz volt,mert így se lettél sikeresebb.
12/34 A kérdező kommentje:
A péniszvastagtás (őssejt átültetés) müködik, csak állítólag felszívódik egy év után, vagyis úgy teljesen felesleges lenne. Ha kiderülne hogy maradandó hatása van, akkor arra tuti beavatkoznék. Legalább akkor jó vastag lenne. Egyébként is az számít jobban.
2020. szept. 12. 23:13
13/34 anonim válasza:
Ha egy szövet megtapad akkor nem szívódik fel... tablettából csak egy van ami segít: a nyugtató, de az sem a bré méretét növeli. Pénisznövelő bogyó nincs, lehúzás az összes.
Egyébként döntsd már el mit akarsz, csajozni, vagy picsogni a méreted miatt és hagyni hogy az ugyanekkora mérettel rendelkezők sorban dugják a csajokat helyetted?
14/34 anonim válasza:
#8 vagyok. Látod, kaptál egy konkrét ajánlatot. És ahelyett hogy élnél vele, támadsz és sajnálod magad. Na ezen kellene változtatni.
15/34 A kérdező kommentje:
#14 Egy férfi ajánlatot kap egy nőtől Gyakori kérdések.hu-n. Ha másik dimenzióban élnénk még el is hinném, de ez a valóság. Még ha komolyan is gondoltad és szimpatikusak lennénk egymásnak akkor sem utazna egyikünk se több száz kilométert. Már ha nő vagy egyáltalán...
2020. szept. 12. 23:38
17/34 anonim válasza:
Kérdező nekem is ilyen gondom van, de sajnos nem lehet vele mit csinálni. Nekem is kicsi (14-15cm) és vékony is (4cm). Jó lenne valami normális méret, de ez van. Sajnos nincs tényleg hatékony módszer erre. Itt a gyakorin tökéletes méret, mert már lassa ne legyen 10 centinél nagyobb az itteniek szerint, de a valóságban 17-18cm az ideális.
18/34 anonim válasza:
Nem tudom ti milyen álomvilágban éltek 17-es és kérdező de nekem is 15 centi de nem agyaltam még rajta, hogy kicsi. Szerintem kezdjétek el haszálni majd magatok is rájöttök, hogy pont elég de ez ugye számotokra falra hányt borsó....
19/34 A kérdező kommentje:
#17 Ez valóban igaz. A legtöbb nőnek 17-18 cm a tökéletes méret, és ekkora az átlag is. A 15 cm átlagon aluli, max az épphogy elmegy kategória. A vastagításon amit írtam tényleg érdemes elgondolkodni mert működik.
2020. szept. 13. 11:40
20/34 A kérdező kommentje:
#9 Legszivesebben megtenném, de azzal nem lennék előrébb.
2020. szept. 16. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!