Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony szemüvegesként hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony szemüvegesként hogyan jussak szexhez, ha már mindenképpen akarom?

Figyelt kérdés
Ráadásul gyermek fejem van, van bármi esély? Prosti nem érdekel. Nagyon jól esne már. F

2020. szept. 12. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Azt hittem a szemüveged vékony (keretes) 😅😅😅
2020. szept. 12. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Úgy ahogy a nem vékony, nem szemüvegesek. Viszont még ha jóképű, jótestű Casanova lennél akkor sem "jutnál szexhez" ha úgy vágsz bele phinát nekem de izibe és ingyen. Nagyapáink szerint a nőket meg kell hódítani, szimpátiát, vágyat, bizalmat ébreszteni bennük még akkor is ha csak alkalmi afférról van szó. S még olyasmit is mondott nagyapám, hogy ehhez próbálkozni kell, ha kell akkor 100 csajnál, mert egy sem fog magától odamenni hozzád kisunokám hogy gyere tosz már meg.
2020. szept. 12. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Növessz szakállat, vágass trendin kócos hajat és vegyél fekete keretes szemüveget, az szexi kombó :D Szerintem legalábbis.
2020. szept. 13. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Erre nincs recept...majd amikor a leginkább nem számítasz rá akkor fog összejönni, és valamiért egyből érzed hogy most ez nagy lehetőség...utána ez az(nagy lehetőség) érzés mindig segít. Amúgy a nők mindig megérzik az eröltetett közeledést...lekoptatnak.
2020. szept. 13. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!