Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért furcsa az embereknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa az embereknek, hogy belefáradtam a nőkkel való ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Mindig is jól elvoltam otthon, de korábban azért többször jártam el, próbáltam ismerkedni is. Soha nem jött össze semmi, mindig még az ismerkedésben elakadt a dolog. Most, már 30 évesen nincs is ahhoz kedvem, hogy próbáljak ismerkedni. Sok jobb dolgot is tudok otthon csinálni és még nem is kell állandóan, de mindig csalódni.
2020. szept. 12. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nekem aztán mind1 mit csinálsz.

Jöhet a következő kérdés!

2020. szept. 12. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Ezért kell nekem még 2-3 csajjal is foglalkoznom, mert te ilyen vagy.
2020. szept. 12. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél kutyát.
2020. szept. 12. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ebben semmi különös. Csak sokaknak az a társadalmi norma, hogy az ember felnő, megházasodik, gyereket csinál, stb.

Én 37 éves nő vagyok, és 14 éve vagyok egyedül.

2006-ban ért véget az egyetlen épkézláb kapcsolatom, aztán próbálkoztam egy darabig, de csak hülyébbnél hülyébbeket, hazugokat, önzőket sikerült kifogni. Így feladtam. Egy darabig fura volt, de aztán rájöttem, hogy egyedül is ember vagyok, egyedül is érek annyit, mint bármelyik sokgyerekes anyuka. Tanulok, dolgozom, világot látok, jól érzem magam. Perpill nem tudom elképzelni, hogy valaha is közel engedjek magamhoz bárkit is.

Nem mondom, hogy nem lesz ilyen soha, de jelenleg elképzelhetetlen.

2020. szept. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!