Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a különbség egy 14-15 és egy 16-18 cm-s pénisz között?
Mit tud adni az a 2-3 centi ami miatt a kisebbet megvetitek a nagyobbat istenititek? Mert hogy a biológia könyvek szerint azon a területen már szinte nincs is érző ideg a hüvelyben, illetve rengeteg helyen van irva hogy nagyon kevés nő képes a hüvelyi orgazmusra.
Nem mellesleg az is sok helyen van kommunikálva hogy a G-pont ami állitólag orgamus szempontjából kiemelt a hüvely első részén kb 5-6cm-re van , nem pedig a 15-17cm között.
Tehát semmi általános ismeret nem támasztja alá hogy az 2-3 centi olyan jelentősêggel birna.
#13 nem a hátsóból...😁
Hanem látom a kezembe, hogy mennyire elveszik, kb alig lehet megfogni, illetve női, szex visszajelzés alapján. Semmi szoritó érzés nem volt, csak lötyögött abba a néhany nőbe, se én , és főleg ők nem éreztek semmi. Amelyik pedig nedves volt egy kicsit ott nulla volt érzés, az inger. Mint egy fakanál egy zsiros bödönbe. Szóval tapasztalat.
Lehet 16-20 éves lányoknak elfogadható méret , ( de sajnos ők nem állnak le 40-es pasikkal , nem vagyok milliomos) , de a korombeli nőknek ez a vastagság már semmit nem jelent, semmit nem éreznek belőle. Mivel én vastagitani nem tudom, ők pedig semmiféle intim tornát nem végeznek + több gyerek után vannak, igy 30 felett ez a méret vékonynak számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!