Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin illik lefekudni?
Van egy srac akivel regota szemezunk egymassal, most hogy ujraindult a suli leszolitott, estere elhivott moziba.
Nagyon szimpatikus, es iszonyatosan kivanon.
Nem szoknyavadasz, elozo bnojevel evekig egyutt volt.
Ha ma mozi utan felmegyunk hozza es lefekszek vele, akkor konnyen kaphatonak fog gondolni?
Nagyon sokat jar a fejemben, higy vegre lefekudhessek vele.
Koszi :)
#51 "Van egy srac akivel regota szemezunk egymassal, most hogy ujraindult a suli leszolitott, estere elhivott moziba.
Nagyon szimpatikus, es iszonyatosan kivanon."
A szemezés mióta jelenti azt hogy játékban volt a stác? :D Megmondom én neked miért feküdt le vele rögtön az első randi után. Mert ezerrel vonzódott hozzá. Ennyi, ez volt a döntő tényező. Volt már több nő ismerősöm aki pár mondat, és pár nap összefutás után olyan szinten belém zugtak hogy szinte le se lehetett őket vakarni. Pedig egyáltalán nem eröltettem meg magam. Sőt.
Játékban volt: tetszett a csajnak, szemeztek, láthatóan volt esélye. Így értettem. Aki nincs játékban, azzal nem szoktak szemezni.
"Volt már több nő ismerősöm aki pár mondat, és pár nap összefutás után olyan szinten belém zugtak hogy szinte le se lehetett őket vakarni. Pedig egyáltalán nem eröltettem meg magam." ne dicsekedj 😁🤣
Engem nem zavar, ha egy csaj könnyen adja magát. Ugyanúgy joga van hozzá mint a férfinak. :)
Ne marjatok egymast :)
Oruljetek,hogy jol erezzuk magunkat egyutt.
Szexelunk nagyokat, alszunk, zihanyzunk, kenyesztetjuk egymast.
Ha szerelem lesz akkor jo, ha nem akkor meg volt egy jo idoszakom.
Koszonom
:D
Hat remelem is hogy aranyos vagyok
A hivatalos statisztikai adatok szerint a 88 országból csak az 1. helyen álló Ecuador éri el a 17 cm-es átlag pénisz méretet (17.61 cm pontosan). A maradék 87 országnak mind 17 cm alatt van a pénisze átlagban, és csak az első 5 ország éri el a 16 centit. Gratulálok, a barátodnak Ecuadori mérető pénisze van, és a világ élmezőnyébe tartozik vele. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!