Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hanyadik randin illik lefekudni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin illik lefekudni?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel regota szemezunk egymassal, most hogy ujraindult a suli leszolitott, estere elhivott moziba.

Nagyon szimpatikus, es iszonyatosan kivanon.

Nem szoknyavadasz, elozo bnojevel evekig egyutt volt.

Ha ma mozi utan felmegyunk hozza es lefekszek vele, akkor konnyen kaphatonak fog gondolni?

Nagyon sokat jar a fejemben, higy vegre lefekudhessek vele.

Koszi :)

2020. szept. 11. 18:40
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Meglatjuk meddig jutunk, de nagyon elkap a vagy, es nagyon fogom kivanni akkor en hagyni fogom... :)

2020. szept. 11. 19:33
 12/60 anonim ***** válasza:
77%
#9 Akkoriban sokan hozzámentek az első emberhez akivel lefeküdtek. Nagymama, nagytata megismerkedtek, 16-18 évesen, 2 évre rá házasság, 1 évre rá gyerekek, és 50+ év után sem marták el egyást. Manapság már egész más a helyzet.
2020. szept. 11. 19:34
 13/60 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg mi lett a vége. Kellemes estét. :)
2020. szept. 11. 19:39
 14/60 anonim ***** válasza:
83%

9

Én is lefeküdtem a férjemmel első randin. :)

2020. szept. 11. 20:14
 15/60 anonim ***** válasza:
63%

12

Mi 3 éve vagyunk együtt, nem annyira "anno". :)

2020. szept. 11. 20:15
 16/60 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb én is elvárom egy nőtől, hogy az első randi után lefeküdjön velem. Ha nem, kidobom.
2020. szept. 11. 20:42
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy "illik" amikor úgy érzitek megvan a bizalom és kívánjátok egymást pont. Van akik első randin "minden van" és évekig, vagy éppen holtodiglan együtt vannak. Mások hónapokig randizgatnak mikor megtörténik és rá 2 hétre szétmennek.

Ha kívánjátok egymást rajta, nem azt fogja a pasi gondolni, hogy könnyűvérű vagy, hanem hogy mekkora mázlista :)

2020. szept. 11. 20:49
 18/60 anonim ***** válasza:
23%
És ha könnyen kaphatónak gondol akkor mivan? Úgy is az vagy, nem?
2020. szept. 11. 21:03
 19/60 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy jol esik. Nem megszokott az elso randi, de nekem is volt ilyen, es a mostani parommal is igy van. Es jol megvagyunk. Szovaaal...hajrá.
2020. szept. 11. 21:10
 20/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hat tomoren.

Megtortent. Mozi utan felmentunk, es hat nem birtunk ellanalni egymasnak.

Nagyon nagyon jolesett, nem bantam meg. :)

2020. szept. 12. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!