Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyiért fekszik le a bombanő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért fekszik le a bombanő?

Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Amennyit telefonban bemond neked a prosti, minél csinosabb annál drágább. Nem prosti meg semennyiért csak rádborítja az italát megkérdezed tőle.
2020. szept. 11. 11:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Egy rosszlányok féle prostira gondolsz? Az nem minőség és nem is bombanő!
2020. szept. 11. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy neki! A lényeg, hogy robbanjon a végén.
2020. szept. 11. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

A luxusprostik nem a rosszlányokon hirdetik magukat. Felsőbb körökben mozognak és a haverok ajánlgatják egymásnak, esetleg külföldi oldalakon álnéven megtalálod őket. Olyan 50-150 ezer között van kb fél óra.

És mielőtt megkérdeznéd, nem próbáltam egyet sem, lány vagyok, csak ismerek egy ilyen csajt :D

2020. szept. 11. 11:56
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Naponta kapok közösségi oldalakon üzeneteket férfiaktól, hogy szívesen megismernének vagy szexelnének velem. Nem, semmi kirívó képem nincs kinn. Aki tetszik azzal ingyen szexelek, aki nem, az meg ajánlhat akármennyi pénzt a válaszom nem.
2020. szept. 11. 11:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Pénzért szexet vehetsz, szerelmet sosem.
2020. szept. 11. 12:02
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Az attól függ, hogy mennyi benne a TNT/ kg mutató 😂
2020. szept. 11. 12:10
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer bejött, félig-meddig ismertem a csajt,10/10.

Ráírtam és 100ezret ajánlottam neki, hezitált 2 napot, aztán belement.

Húzós volt, de minden fillért megért. :)

2020. szept. 11. 12:20
 9/16 A kérdező kommentje:

5: A közösségi oldal nem társkereső és nem is szexpartner kereső. Ez javarészt nem működik.

4-es: Nem véletlenül ilyen drága az, aki jól néz ki! Ezek a bombanők azért nem ismerkednek és jönnek össze a gazdagokon kívül senkivel, mert tisztában vannak magukkal és azzal, hogy a hozzájuk hasonlók mennyit keresnek a testükön. Hasonlítgatnak , viszonyítgatnak és túlértékelik magukat azért, mert őket ráadásul nem is kapja meg minden nap valaki. És a végén már ott tartunk , hogy a NŐ egyenlő a pénzzel.

2020. szept. 11. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:

#9 azért néznek ki jól, mert ilyen drágák. A kettő egymásból következik. Egy normál full-time job mellett nem lenne kedvük meg idejük minden nap edzeni, kezelésekre, fodrászhoz járni, minden nap szépnek és üdének, kipihentnek látszani. Tehát nekik ez a dolguk h jól nézzenek ki. Ezt egy áltag fizetésből nem is lehetne ezt finanszírozni. Egyébként ők már megtehetik, hogy pénzért sem fekszenek le akárkivel, és válogatnak is rendesen.

Amúgy nem értelek, te ha egy 10/10es pasi lennél, minden téren (pénz, izom, helyes arc, magasság, értelmiségi, humoros stb) minden nő álma, akkor egészes biztos vagyok benne hogy te is válogatnál a nők között és nem ragadnál le egy átlagosnál, vagy annál csúnyábbnál.

2020. szept. 11. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!