Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik, akiket izgat a prosztata masszázs, bevállalnátok ezt egy másik pasitól is?
Nem!
Nem vállalnám be!
Nem tudom,mit akarsz ebből kihozni,de sejtem.
Arra akarsz kilyukadni,teljesen semleges a dolog,mindegy ki csinálja,mivel csak az élvezet a lényeg.Hát nem.Ezen az alapon a mutert,vagy a fatert is megkérhetnéd rá,nem?
Ilyen intim vonatkozású dolgokat nem vállalnák be akárkivel.
Aki hetero elvezheti a prosztata masszazst, de csak notol.
Ha valaki ferfitol (is) elevezi az minimum biszexualis...
Sok hetero jár prosztata masszázsra, és olyan is van aki férfihez jár, mert nő előtt csorbulna a dominanciája. Kár lovagolni azon, hogy akkor biszex vagy sem, hülyeség az embereket beskatulyázni.
Élvezi a prosztata masszázst férfitől és pont. Ha minden hetero ember perverz gondolatai kiteregethetővé válnának, lehet ez lenne a legkisebb dolog amin kiakadnánk.
Egyszerű válasz NEM, minek kell okoskodni a hetero, bi ki tudja milyen válaszokkal, belekötni a kérdésbe, fárasztó ez a védjük heteroságunk seggünk szorítva. Senki nem akar senkit megrontani, főleg egy itteni hetero okoskának nincs mitől tartania szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!