Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, suliba járok és van az osztályunkban egy új csaj, iszonyatosan jó feneke van, körzővel se lehetne szebbet rajzolni, mindig arról fantáziálok mi mindent csinálnék vele. Párszor már volt, hogy odajött szünetben és tette magát nekem, legalábbis úgy tűnt.
Szerintetek rápróbálkozzak valamilyen úton-módon?
2020. szept. 10. 21:16
1/12 anonim válasza:
Hát hogy a f*szba ne próbálkozzál. Há hülye vagy?
5/12 anonim válasza:
Hát barátom ha akarsz is tőle valamit akkor naná hogy próbálkozz, különben csak a recska marad. Magától nem fog rácuppani a rudidra.
6/12 A kérdező kommentje:
Hogyne akarnék, bármit megadnék, hogy enyém legyen ez a nő és az a giga popsi. :D Köszi a bátorítást. :D
2020. szept. 10. 22:53
7/12 anonim válasza:
Repülj rá, hátha bejössz neki.
9/12 A kérdező kommentje:
Okés, mindenképpen. :D Ma is nagyon fullos és már jött oda hozzám szünetben, szerintem veszem a bátorságot és hétvégén elhívom egy talira.
2020. szept. 11. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!