Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célszerű elmenni ilyenkor nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a szüzességemet, és az lenne a kérdésem hogy ilyenkor célszerű - e elmenni a nőgyógyászatra?
Nagyon jó volt, semmi baj nem volt. Számomra fantasztikus élmény volt, nem fájt és nem is véreztem.
Viszont hallottam olyat másoktól, hogy jobb elmenni. Ez igaz? Van olyan , aki elment az első után?
Miért célszerű?
(Ne haragudjatok, ha hülye kérdés, szimplán csak érdekel az egészségem miatt.) Negatív megjegyzéseket nem kérek!
Köszi, ha válaszolsz. ☺️
20/L
2020. szept. 10. 16:17
1/6 anonim válasza:
Évente érdemes elmenni szűrésre, amiben benne van teljes vizsgálat, szóval igen
3/6 anonim válasza:
Menj, bajod nem lehet belőle. Ráadásul nekem azt mondták hogy a szüzességem elvesztése után tudnak majd csak csinálni rákszűrést, szóval a kettőt egyben érdemes letudni.
4/6 anonim válasza:
#3-nak: vagyis aki sohasem veszti el a szüzességét, sohasem lesz rákos. Mivel amiről nem tudnak, az nincs is! :-)
5/6 anonim válasza:
Nem kell elmenni nőgyógyászhoz sem az első, sem az x. szex után. Ha viszont 20 éves vagy akkor amúgy is ideje lenne felkeresned egyet a szűrővizsgálatok miatt.
6/6 anonim válasza:
Igen, innentol erdemes. Gondold at a vedekezesi modot is, bar leginkabb az ovszerre buzditanalak. (Meg ugy is hogy en bogyot szedek.😀)
Eves szuresre mindenkepp menj, es ajanlom hogy elotte olvass utana az orvosnak, ne negativ elmeny legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!