Mikor célszerű felkeresni a nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
Két éve várunk a babára, 4 napja késik a menstruációm, azóta négy különböző terhességi tesztet csináltam különböző időszakban mindegyik erősen pozitív lett. Mikor keressem fel a nőgyógyászomat?2015. márc. 3. 10:30
1/12 anonim válasza:
Gratulálok! :)
Ha nincs semmi előzmény, ami aggodalomra adna okot, az utolsó mensitől számított 6. héten mennék.
2/12 anonim válasza:
Gratulálok!! :) szerintem is úgy kellene menned hogy mensi utan 6 héttel! Akkor már látni is fogja a doki! Addig is vigyazz magatokra! :)))
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Sajnos a dokim most szerdán rendel utána egy hónapig szabadságon van, így nem tudom mit tegyek :/
2015. márc. 3. 11:03
5/12 A kérdező kommentje:
Összetett nekem sajnos nagyon. Egy 8 hónapja 28-33 nap közé esik, előtte szinte percre pontosan 28. napon reggeli első vizelettel jött meg. (soha nem szedtem gyógyszert) Sajnos nagyon stresszes a munkahelyen, nagyon sok vizsgálaton voltam, de meddőséget szervi okok alapján kizárták nálam és a férjemnél is. A doki javasoltam hogy menjek egy hónapra betegbe és most volt ez a hónap :)
2015. márc. 3. 11:09
6/12 anonim válasza:
Akkor viszont keresd fel a dokid még szerda előtt, kérj tőle ajánlást, h tovább táppénzen lehess :)
Nem lenne jó a sok idegeskedés (legalább az első trimeszterben)..
7/12 anonim válasza:
én 2 hetes késéssel mentem,akkor petezsákot lehetett látni. még 2 hét múlva szívhangot,meg akkor adta a beutalókat laborra,fogászati szűrésre stb.
8/12 anonim válasza:
Kerek két hetes késéssel mentem dokihoz és volt szivhang. Így mennék korábban én is. Mondjuk én fizikai munkát végzek, miután pozi lett a teszt haziorvossal irattam ki magam, majdnem két hétig ő is táppénzen tudott tartani de második héten mondta, hogy surgessem az orvosi vizsgálatot. Ha nem lesz egy hónapig dokid akkor inkább Menj el most hozzá amíg van.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmegyek a dokimhoz holnap, legalább konzultálni. Fizikai munkát végzek én is és egy ideje kb. 5 éve műszakba járok, éjszakázom is. Ezért félek picit visszamenni dolgozni.
2015. márc. 3. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!