Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Osszefekudnetek olyan lánnyal/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszefekudnetek olyan lánnyal/fiúval aki kapcsolatban van? Ha ti nem is, úgyis jön egy következő aki igen.. Van értelme nemet mondani?

Figyelt kérdés

2020. szept. 9. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez egyszer fordult elő, mar amikor megláttam akkor tudtam, hogy egyszer meg fogom kapni. Nem izgatott, hogy olykor egyikünk vagy masikunk foglalt volt, inkább nehéz volt kezelni, de nem bírtuk egymást kihagyni. Vegül nem bírta elfogadni, hogy nem dobom el érte a kapcsolatom és kifordult magából.
2020. szept. 9. 16:42
 12/18 anonim ***** válasza:

#2-es

És ha nem tudsz róla?

2020. szept. 9. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Akitől el lehet venni a párját, el is kell venni, mert mindenki úgy jár a legjobban. Még az is, akitől elvetted, mert megtanulja, hogy a kapcsolatot ápolni, a szerelmet életben tartani kell, és nem a nyamvadt telefont buzerálni. Meg egyébként is, nézz körül! A legtöbb kapcsolat csak egy semmitérő, langymeleg liaison, amiben csak azért vannak a felek, hogy legyen valakijük, pedig a szerelem, ha volt is egyáltalán, régen elmúlt már. Nem illünk össze mindenkivel egyformán. A párok 95%-át nem a megfelelő emberek alkotják. Együtt vannak "jobbat úgysem találok" alapon, vagy mert lusták újra végigjárni a párkeresés maceráját.

Ha pedig igazán erős, életrevaló szerelemről van szó, a fejedre is állhatsz, akkor sem tudsz kárt tenni benne.

2020. szept. 9. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
11es..akkor nem voltatok tartos kapcsolatban egyikotok sem? Hogyan fordult ki magabol? Irtad h nem. Dobtad el erte a kapcsolatodat.. Megtudta a parod vegul?
2020. szept. 9. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Egyszeri alkalomra vannak jobbak, szinglik, kevesebb melóval, könnyebben megszerezhetőek. Egyébként is görénység csak ezért szétkúrni egy kapcsolatot.

Tartós párt pláne nem így keresnék. Semmi nem garantálja, hogy engem nem hagyna el a következőért.

Ha meg szar a kapcsolatuk, akkor oldják meg ketten, vagy szarják el ketten, nélkülem. Bennem van annyi méltóság, hogy nem állok be önként bűnbaknak.

2020. szept. 9. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha poliamór.
2020. szept. 9. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A szexhez két ember kell. Ha mindkettő akarja, meg kell tenni.

Ha nem jött össze, felköp az égbe és alá áll...

2020. okt. 6. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki tetszik, és ez kölcsönös, akkor az hogy kapcsolata van nem akadály. Ettől még teljes szívvel vagyok vele, de tudom hogy csak másodhegedűs lehetek. Volt akivel ilyen majd 20 évig tartott!
2021. nov. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!