Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szoktátok mondani milyen az ex puncija, melle?
Vagy képeket mutogattok e róla?
Nektek el szokták e mondani mások vagy képen mutatva?
L
lány vagyok, eddig senki, akivel jártam/közelebb kerültem hozzá nem osztott meg velem ilyen részleteket, de nem is vagyok kíváncsi ezekre.
És én se számoltam be arról, hogy az előző pasinak hogy nézett ki a farka.
Több exem ismerte egymást és volt hogy az egyik megkérdezte h nem-e baj h neki kisebb melle van mint az exemnek. A puncit még nem kérdezte senki. Fotózni meg nem szoktam őket meztelenül.
Szerintem ez fordítva is igaz a péniszméret szempontjából. Sok pasi megkérdezi, hogy az előzőnek nagyobb volt-e és nem-e baj h az övé kisebb.
Volt, hogy volt csajomnak a képei benne voltak a telefonomban, de soha nem tudnék akkora patkány lenni, hogy ezt közszemlére tegyem.
És ezt én is el várnám exeimtől.
F
én még soha nem csináltam. Inkább csak annyit beszéltünk át eddig, hogy milyen érzés volt maga a szex (mondjuk, hogy mit szeretett, milyen reakciók voltak, de ezt is csak nagyon finoman, felületesen)
Pl múltkor azt magyaráztam páromnak, aki izmos, de olyan fogd-meg izom, ahol van egy kis réteg zsír amit én imádok, mert nagyon jó fogni és meséltem neki, hogy milyen volt olyan csajjal, akinek fényképen tökéletes lába van, szép izmos, de amikor ott voltam és fogdostam, akkor kiábrándító volt az érzés, mert tök kemény volt és olyan volt mintha egy pasi lábat fogdosnék
Vagy ahogy ő is elmondta, hogy előző pasijának nem volt nagyszám odalent, viszont nagyon ügyesen használta a nyelvét és az ujjait és emiatt jó volt vele a szex. Vagy hogy a sok probléma ellenére nagyon jó volt a kémia vele és emiatt is őrjítő volt, mert már maga a jelenléttel teljesen felhúzták egymást. Utána meg átbeszéltük, hogy én is voltam olyannal, akinél nem működött a kémia és hogy az mennyire rossz élmény volt a szexben, mert úgy éreztem, hogy egy muszáj dolog, mert már ott fekszik előttem meztelenül.
Szóval valami ilyen szinten beszéljük át, inkább az érzéseket, nem pedig fizikai oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!