Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, küldtetek/küldenétek pucér képet magatokról olyan férfinek, akivel ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 00:01
11/14 anonim válasza:
Nem, és ha ilyet kérne valaki, akkor le is zárnám vele az ismerkedést.
"Itt ezt mondjak, de közben instán minden kint van, vagy fent vannak puncson meg onlyfans.. képmutatás ezerrel."
Ha azt hiszed, hogy vagy minden nő küld ilyet, vagy egy sem, akkor nem a nők igazmondásával, hanem a te logikai készségeddel van komoly baj.
12/14 anonim válasza:
Nem értem miért kell ilyen negatívnak lenni. Van aki szeret küldeni és kapni is, és nem feltétlenül kell ehhez rossz dolgokat tarsítani. Lehet ezt kellő intelligenciával is kezelni. De lehet én látom rosszul.
13/14 anonim válasza:
"Lehet ezt kellő intelligenciával is kezelni. De lehet én látom rosszul."
Lehetne, de több esetben nem ez történik. Így meg nem éri meg a kockázat.
14/14 anonim válasza:
A 'nem' válaszok lepontozásából úgy tűnik, hogy vannak, akik nem értik a különbséget a 'like' gomb funkciója és a válaszok hasznosság szempontjából való értékelése között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!