Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, mentetek mar bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mentetek mar bele alkalmi szexkapcsiba vagy tervezitek?

Figyelt kérdés
Ha igen miert es milyen volt ?

2020. szept. 8. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 Felesleges ezen felhúznod magad, ez csak az én véleményem. Mindenki úgy éli az életét ahogy jónak érzi/látja. Magadnak akarj megfelelni ne másnak.
2020. szept. 8. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
én a férfiakat is erre buzdítom, a kevesebb stressztől mindenki normálisabb
2020. szept. 8. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Emberek vagyunk, nem kib*szott fémtárgyak. (Alias lakatok és kulcsok.)
2020. szept. 8. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
8%
#13 És ez kifogás arra hogy egy nőnek ne legyen méltósága?
2020. szept. 8. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
A szex jó dolog annak, aki csinálja. Miért attól lenne méltósága egy nőnek, ha nem azt csinálja, ami jó neki, hanem amit a középkorban ragadt férfiak elvárnak tőle?
2020. szept. 8. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Mert nem állatok vagyunk hogy jobbra-balra keféljünk fűvel-fával. Az élet nem csak a szexről szól. Tudod a szex eredeti célja az utód nemzés, csak manapság már egy túlfűtött perverz társadalomban élünk ahol a szexkapcsolatok, és az egyéjszakás kalandok normálissá váltak. Az aktív szexuális élet párkapcsolatban teljesen normális, és természetes.
2020. szept. 8. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor mi a helyzet a férfiakkal, ők talán állatok? Csak mert a tárgyiasító kulcs-lakat hasonlatod szerint ők minél többet szexelnek=ösztönből cselekednek, annál jobb.
2020. szept. 8. 23:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Bevallom ez egy kettős mérce a férfiak előnyére, már ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni, de szerintem mindkét nem esetében energia pocsékolás. Helyette inkább más hasznosabb dolgokba kellene belefektetni, ami akár párkapcsolat is lehet. De a kettősmércére visszatérve a nők javára sokkal több van, gondoltam ezt a kommentem végére letisztázom mielőtt valamelyik leányzó felháborodna. Ez csak az én véleményem, de nyugodtan pontozzatok le megint ha nektek jól esik.
2020. szept. 9. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!