Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak? Lefeküdnétek barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Lefeküdnétek barátság extrákkal kapcsolatban, olyan nővel aki nem tetszik nektek? Vagy ha nincs ló jó a szamár is elven?

Figyelt kérdés
30 körüli és felettiek véleménye érdekelne!

2020. szept. 8. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Max. lábfétises dolgokat művelnék vele együtt.
2020. szept. 8. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
29%

tehát úgy, hogy a nő akarja

van, hogy összefolyik a határ a barátság és szerelem között, akkor biztos

2020. szept. 8. 15:01
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

Ha személyesen is ápol veled egy pasas kapcsolatot barátkozósan (nem csak baráti, társasági eseményeken foglalkozik vele), ahelyett hogy férfias nyíltsággal udvarolni, akkor bizony barátság extrákkal kapcsolat kialakítás a célja.

Pont olyan nőkkel szoktak férfiak így ismerkedni, aki nem kell nekik barátnőnek (így azt sem érzik nagy veszteségnek, ha e nőt másik pasas elhappolja előlük úgy, hogy az komolyabb megbecsültséget ad neki).

2020. szept. 8. 15:10
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
...veled, ...udvarolna.. (egyes szám harmadik személyből második személyre átírtam a mondat elejét, végének hozzáigazításáról megfeledkeztem),
2020. szept. 8. 15:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam ilyen, és valószínűleg nem is leszek, szóval én nem.
2020. szept. 8. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vonz a külseje, de még nem is taszít, akkor gondolom, miért ne.

A válaszhoz feltételeztem, hogy barátom, akinek a személyiségét kedvelem, csak amúgy nem az esetem.

2020. szept. 8. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha valakit nem tartok fizikailag vonzónak, akkor azzal nem akarok fizikai kapcsolatot. Hosszú távú szexkapcsolatban meg még ennél több elvárásnak is meg kell felelnie az illetőnek...

32

2020. szept. 8. 15:23
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Minimum szimpatikusnak kell(ene) lennie!
2020. szept. 8. 15:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Már volt ilyen, de semmi exrta nem volt benne így csak egy pár alkalom volt.

F

2020. szept. 8. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
2020. szept. 8. 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!