Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tudnék menni egy utcalánnyal, ha felkérne, hogy szexeljek vele egyet?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy aluljáróban, utcán csak úgy random oda menne hozzátok. Mégis hová tudnátok menni?
Az ilyeneknek vannak stricijeik, vagy nincsenek? Veszélytelen ilyen szempontból?
2020. szept. 8. 06:09
11/18 anonim válasza:
és az utcai prosti?
szerintem az se kér kevesebbet
12/18 A kérdező kommentje:
Hát azért az tuti olcsóbb. Annak jobban kell a pénz és ha olcsóbban adja magát akkor többen elviszik fuvarba, ráadásul a legtöbbnek helye sincs.
2020. szept. 8. 08:17
13/18 anonim válasza:
nem voltam még ilyen helyzetbe de inkább 1 szer a drágább
14/18 anonim válasza:
Nehéz elképzelnem, hogy az utcai drágább, mint a telefonon hívós...
Biztos nem véletlenül van az olcsó q kifejezés... És ki számít olcsónak, ha nem az útszéli, azaz utcai, aki szerintem épp a telefonon vagy netről rendelhetőssel van szembeállítva, nem?
15/18 A kérdező kommentje:
Én is ugyanúgy vélekedek, ahogy utolsó válaszoló.
2020. szept. 8. 09:31
16/18 anonim válasza:
3-5 ezer közt már megvan, némelyik az elején mond egy 20 ezret, de 5 ezerért már megkapod
17/18 anonim válasza:
Nem annyival olcsóbb az aluljárós, utcai mint amennyivel ótvarabb a lakásosnál. Az ár attól is függ mennyit néz ki belőled. Van helyük nem a kapualjban kapnak le. Felkérés 😃 ez kb. annyi "szia üzlet/szex" amit mindenkinek odaböffentenek aki elmegy mellettük. Mindegyiknek van stricije, a kuncsaftoktól is védik, meg a többi stricitől, prostitól a "placcot". A kuncsaftot viszont csak akkor bántják ha nem fizet, vagy nagyon erőszakos.
18/18 anonim válasza:
Utcaival én elvből nem mennék sehová, nem is értem, 2020-ban még miért van rájuk kereslet, szerintem az igénytelenség csúcsa egy férfitől ezt a fajta szolgáltatást igénybe venni. Pedig alkalomadtán én is járok lányokhoz, de szigorúan az interneten hirdető, a vendéget tiszta, kulturált lakásban fogadó hölgyek jöhetnek számításba nálam. Ég és föld a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!