Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól nyalni?
Én már nyaltam pár puncit és sikeres vagyok ebben.
A leginkább működő technika, a fokozatosság.
Pl a fülét kezded el harapdálni és nyalogatni, a nyakán haladva, a kulcscsonton keresztül, a vállqn, a mellei, a hasán, a belső combján amire végig haladsz, már eleve alig várja hogy bele nyalj.
Az pedig szintén stratégiát épül, hogy érdemes nyalni.
A nagy ajkát előbb hegyek, aztán puha nyelvvel.
A csiklót csak kicsit felfelé.
A lukba is bele nyalsz, aztán a csiklót első sorban.
Így végzel a leghamarabb , de nem fogja bánni...
Szeretni, élvezni, kívánni kell!
Ez lenne a secret.
A technika meg úgy is mindenkinél más.
De ha szereted csinálni, akkor az már a legjobb út, amin haladhatsz.
F
Ez a videó gyakorlatilag mindent elmond, én hajdanán innen tanultam:
Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam rá, hogy végre egy pasi, aki tudja, hogy kell nyalni, a legtöbb csak össze-vissza lefetyel, stb. Ami számomra a leghasznosabb tipp volt, hogy a lányok nincsenek cukorból, nyugodtan lehet erősen nyalni és ujjazni őket, nem fog fájni nekik, sőt.
Ne nyaljatok a lukba,mert nem érzünk semmit.
Közepesen hegyes nyelvvel a jó.
Ne váltogassátok a tempót,mert kizökkenünk és nem tudunk elmenni ha összevissza lefetyeltek.
Az a legjobb ha ujjaztok is mellé,a bemenettől kb két centire van egy pont ami elég kellemes,alkalazzátok azt a hívogató ujjas dolgot.
Simogassatok minket és éreztessétek,hogy kívánatosak vagyunk,stb egy-két dicséret is jól esik közben.
Kérdezzetek,hogy hogy esne jól :)
22l
"Az a legjobb ha ujjaztok is mellé"
Nem mindenki szereti az újjazást, szóval ez partnertől függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!