Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek számít az, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Férfiként mondom, hogy hagyjuk az ilyen sértő kérdéseket.
1. Van akinek számít van akinek nem, hogy milyen a kocsid.
2. Nyilván szimpatikusabb egy olyan férfi, aki elő tud teremteni anyagi javakat, mint az aki el sem akar menni dolgozni.
3. Szélsőséges esetben pedig vannak az aranyásók, de ott szerintem senki sem árul zsákbamacskát, mert látszik mindenkin, hogy tisztában van az üzlettel. A pasi adja a pénzt meg a csillogást, a nő adja a szépségét és a fiatalságát, pl Vajna Tímea.
A mostani paromnak (kozel 30) nemhogy kocsija, de jogsija sincs, szegeny ketszer is megbukott.😀
Igazabol a felszines noknek biztos szamit, nekem az fontosabb, hogy normalis ertekekkel rendelkezzen, normalis szemelyiseggel, viszontszeressen stb.
Persze imponalo dolog, ha egy ferfi ott tart mar, hogy megteheti hogy ilyen-olyan autot vesz maganak, mert az tetszik neki - ezzel semmi gond nincs, ha nem meggondolatlanul vagy felvagasbol -, de szerintem a normalis felfogasu noknek ezek nem elsodlegesek, sot... :)
Szerintem az se baj ha regebbi, nem luxus auto, az fontosabb, ha van neki - illetve sok mindent is elmond -, hogy mennyire figyel oda ra. (Belso tisztasag, karbantartas.)
Es valljuk be, egy tok “olcso kategorias” auto fenntartasa is azert eleg sok penzt elvisz, igy szerintem mar az is nagy dolog, ha a mostani fizuk mellett igenyesen fenntart valaki egy oregebb autot.😀
Szoval
- a felszinesebb noket siman meghodithatod a bmw/audi es tarsaival
- a normalisabb noknek meg igazabol mas a lenyeg.😅
(SZERINTEM!)
Nem érdekel. Nekem sincsen kocsim, a volt páromnak sem volt.
Nem a kocsival fogok lefekudni, nem a kocsival fogok beszélgetni, közös programot csinálni, együtt élni stb.hanem a párommal. Nem szempont a partnerkeresésben hogy legyen autója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!