Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom eddig egyszer engedte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom eddig egyszer engedte az arca élvezést, azóta viszont nem ajánlja fel, ha kérdezem, hova élvezzek a végén. Mit tegyek, hogy legyen hozzá kedve?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle és vele beszéld meg.
2020. szept. 6. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Biztos nem esett jol neki.
2020. szept. 6. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem nagy élvezet hogy az arcodba kapsz egy adag ondót. Csipí a szemed, belemehet az orrodba, a hajadba. De kérdesz meg tőle hogy engedné e
2020. szept. 6. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked abba mi a jó azt mond már meg?

Sose értettem meg hogy miért jó az ha hokizni kell a végén, miért nem a csaj fejezi be és oda engedi ahová csak akarja.

2020. szept. 6. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem nem igazan vonz az arcraelvezes. En nagyon szeretem a paromat, kb. barmikor veheto vagyok egy szopasra stb., de megbeszeltem vele, hogy nekem az valamiert olyan megalazo szitu. Vagy nagyon kenyelmetlenul ereznem magam, vagy rohogesben tornek ki...😀

Barhova mashova mehet, ami tetszik neki.

Egy normalis kapcsoltban ilyeneket tok oszinten meg lehet beszelni.

Kerdezd meg a baratnodet, hogy megengedne-e a kedvedert, aztan ha azt mondja, hogy neki nem tetszik/nem akarja, akkor legyel kompromisszumkesz. Fogadd el, ne eroltesd, probald meg pl. mellre stb.😀 Tuti az is izgato nektek.

2020. szept. 6. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Neked hogy esne pl ha atom lucskos puncival az arcodra ülne....folyna mindenhova a nedve
2020. szept. 6. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves valószínűleg eddig sem volt hozzá, de hagyta valamiért - mert mondjuk látja neked mennyire fontos és elviseli, avagy közömbös neki a dolog. Inkább úgy van vele inkább ne, de ha ennyire ezt akarod akkor elviseli kb. mint aki utálja a tökfőzeléket de vendégségben azt szolgálják fel - megeszi és pont.

Szóval... hogy a párodat erősen taszítja-e vagy elviseli-e legbiztosabban úgy tudod meg tőle ha megkérdezed, jelezd neki hogy te szeretnéd és kéred. Ha látod hogy nagyon nem tetszik neki akkor mérlegelsz - megéri az erőltetése azt hogy e miatt a kapcsolatotok minősége romoljon, éket verjen a dolog közétek.

2020. szept. 6. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Es utana mososzappannal sikalja az arcboret, hogy ne legyen spermaszaga? Komolyan.
2020. szept. 7. 02:18
 9/9 A kérdező kommentje:

6-os: szerinted egy vadabb nyalás után hogy néz ki az arcom? Folyik mindenhol a nedv, de imádom! :)

8-as: komolyan, azért annyira szerintem nem durva, máshonnan is csak letörli, de nem marja le a bőrt. Komolyan.

2020. szept. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!