Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csupasz, fazon vagy szőrös?
En csak csupaszon vagyok hajlando szexelni. Nem tudom elviselni magamon, ha szoros odalent.
A paromat csupaszon es szorosen is ugyanugy kivanom.
19/L
Én tizenévesen nagyon szőrös voltam. Nem piszkált miatta senki, viszont egyáltalán nem éreztem magamat nőiesnek. Szerintem emiatt van, hogy én a szexet kizárólag csupaszon élvezem.
Nem reklám, de az IPL megváltás volt, rendszeresen villogtatom magamat, hála az égnek, már nagyon kevés szőrzetem van. Azt a kicsit nem nagy fáradság leborotválni. Nincs kipattogzás!
Párommal hétvégente találkozok, a péntek esti programom egy teljes szőrtelenítés - kar, láb, hónalj és intim.
A pasim imádja és nekem is van önbizalmam.
Ő férfi létére mérsékelte szőrös. Csak annyit kérek tőle vágja rövidre a cerka körül, nem szeretem ha szőr kerül a számba.
Szintén a csupasz szexet támogatom női oldalról. Számomra sokkal izgatóbb amikor így érint meg a partner.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!