Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy adjátok a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy adjátok a pasi tudtára, hogy egy kis durvaságra vágytok?

Figyelt kérdés

Szopatás, hajtépés, nyak szorítása, fenekelés, anál?

Nem tudom hogy közöljem a pasimmal, mert ő a gyengéden szeretkezős típus

22l

2020. szept. 4. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom neki, bármit is szeretnék. Nem nevezném "kapcsolatnak" a dolgot, ha nem lehetne ilyesmit megbeszélni.

26N

2020. szept. 4. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Tudja hogy ez izgat, meg is adja rendesen, 20/l
2020. szept. 4. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

mondd neki?

szex közben odateszed a nyakadra a kezét. vagy szopás közben a fejedre. lehet hogy őt is izgatja, csak nem gondolta hogy te igen, ezért nem csinálta.

2020. szept. 4. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként azt tapasztaltam, hogy pl megmondja, hogy mit akar... :D
2020. szept. 4. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Létezik még olyan nő aki udvariasságra vágyik?
2020. szept. 4. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
El mondom neki
2020. szept. 4. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szex közben szoktam finoman jelezni, hogy pl. nyugodtan csapj nagyobbat a fenekemre, vagy nyugodtan nyomd le a fejem stb. De ha magától kicsit bevadul akkor utána mindig jelzem, hogy tetszett hogy kicsit dominánsabb volt stb.
2020. szept. 4. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Mondd meg neki. Csak vigyazz ne tulzottan hozd ki azballatot belole. Sok sracvan akinelnyomja ezeket magaban, de ha egyszer valaki kiereszti...😉
2020. szept. 4. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
5-ös, az udvariasság és a vad, durva, vagy akár bdsm alapú szex nagyon nem úgy megy, hogy az teljesen kizárja az udvariasságot... Udvarias az életben legyél, ne az ágyban.
2020. szept. 4. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen hihetetlen, de én megbeszéltem vele. Szoktunk szexről beszélgetni, ez nem tabu köztünk. Sosem agyaltam azon, hogy vajon hogyan kellene szóbahoznom, mi jönne be a szexben. Feldobja egyikünk a témát és beszélgetünk róla.
2020. szept. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!