Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak! Ti ezt észreveszitek egy lányon? 22L
Figyelt kérdés
Észreveszitek egy lányon ha apakomplexusa van? Ha igen akkor miből? Esetleg úgy viselkedik?2020. szept. 3. 20:28
11/16 anonim válasza:
Igen volt már rá példa, de volt hogy meg kaptam hogy vak vagyok, ez függ hogy mennyire mutatja ki a nő hogy rajong értem mennyire érezteti, van aki nagyon szolidan csinálja azt nem vettem észre😔.
F/40
12/16 anonim válasza:
Bocsi, én nő vagyok, de tapasztalataim szerint észreveszik. Mármint ha arra gondolsz, hogy azt észreveszik-e h tetszenek neked. Az nem feltétlenül fogalmazódik meg bennük szerintem, hogy "na a kiscsajnak apakomplexusa van" hanem egyszerűen látja rajtad, hogy vonzódsz hozzá. Én is a nálam idősebb korosztályt kedveltem mindig és kedvelem, és ezt látják is rajtam, mert ők is kedvelnek engem... Érdekes, hogy a korombeli pasik nagyon ritkán próbálkoznak be nálam, de a 40-50+osok rendszeresen. Nem kérek privátot, férjnél vagyok!
13/16 anonim válasza:
Sajna vak vagyok ilyenre pedig nagyon jó lenne kiszürni ilyen lányt!
14/16 anonim válasza:
Sajnos nem veszem észre! Pedig örülnék neki! F.
16/16 anonim válasza:
Ha többször találkozom vele akkor esetleg vagy ha mondjuk hosszabban, egy rendezvényen nem feltétlen buliban valami olyan alkalomkor ahol sokféle helyzetbe kerülhetünk. Volt már hogy azt gondoltam hogy de nőies mert gyakran odajött hozzám először kedveskedett valamivel de aztán mindig valamiben a tanácsom kérte és vagy kereste a társaságom vagy közelebb jött hogy hallja mit mondok másoknak. Aztán már nem emlékszem mit de de be kellett állítani a telefonján de szerintem tuti vagy elállította vagy meg is tudta volna csinálni és akkor nagyon közeljött hozzám kb oda ült és bújt a lábamhoz mint egy kislány. Később tudtam meg róla hogy nagyon kicsi volt mikor az édesapja meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!