Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ti akkor neztek egy no...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti akkor neztek egy no melleire mikozben beszeltek es/vagy egymas szemebe neztek, akkor nem erdekel ha eszreveszi a csaj? (Nem olyan esetrol van szo hogy fel van nyomva nyakba a D-s mell, mert azt mindenki megnezi)

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ha észre veszi, hát észre veszi.

Nincs olyan nő, akinek ne nézném meg a mellét, ha már szóba álltunk...

Én ilyen mellbolond vagyok, tuják is rólam és el is fogadják.

2020. júl. 8. 02:45
 2/5 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Ha csak egy pici esély van rá, hogy kicsit többet lássunk belőle, biztos, hogy nem szeretnénk elszalasztani... 😊 egyébként meg vonzza a szemet
2020. júl. 8. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Ez is egyfajta jelzés, mint amikor lájkolsz egy képet. Talán néha bunkóságnak tűnik, de ez csak egy reflex,egyfajta elismerés a látottakra.
2020. júl. 8. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyzettől függ, pl ha a kolléganőmmel, vagy éppen a főnökasszonyommal beszélek, akkor még odapillantani sem merek, nem tartom illendőnek, főleg ha komoly témáról van szó, annak ellenére, hogy nagyonnagyon megnézném nekik... Aztán van olyan lány, akivel olyan viszonyban vagyunk, hogy direkt tátott szájjal nézem, van aki szereti, van olyan is aki zaklatásnak veszi. Fel kell mérd, hogy kinek szabad, és kinek nem. Amúgy a lányok nagyon fejlettek ilyen szempontból, pillanatok alatt felmérnek minden reakciód. Hamarabb tudják, ha a mellüket vagy a feneküket nézed, minthogy jómagad odapillantottál volna.
2020. júl. 8. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

A főnök-asszonyomnak giga mellei vannak, képtelen vagyok nem gyönyörködni bennük, és már többször észre vette hogy leesik az állam.:)

múltkor megkérdezte: mit bámul Márk?

Hát, gondolatban már a Mount Everesten voltam...

Nagy kihívás az magának - mondta

Tudom, de kitartóan edzek és tanulok, már egész jó vagyok a témában.

Na, majd ha felkészült és mindent tud, akkor majd kíváncsi vagyok a vizsgájára...

És otthagyott.

Szerintetek ez felhívás volt a részéről, vagy csak szívatott?

Bármire képes lennék érte.

2020. júl. 9. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!