Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok sikertelenség és kudarc miatt nem kívánom és vonzódom a csajokhoz?
Figyelt kérdés
Már egy jó pár éve nem tudnak sehogy izgalomba hozni a csajok. Kamaszkorom hajnalán pont az ellentétje volt. Egy csomó lányt kívántam és izgultam rájuk. Ez tartott 15 éves koromig. Onnantól kezdve, mintha ezt kicserélték volna bennen. Alig érdekelnek a lányok és a maszturbálás is háttérbe szorult. Sajnos a lányok terén hatalmas kudarcaim vannak. Soha nem is volt barátnőm és nem is csókolóztam. Jó formán soha nem is kerültem igazán komolyabb kapcsoltba egy lánnyal se. Szerintetek ez befolyásolhatja a mostani helyzetemet?2020. szept. 3. 20:03
1/4 anonim válasza:
Igen, ez egy hárítási mechanizmus, a "nem kívánom inkább így nem fáj ha nincs" esete. A vágy nem tűnt el, inkább frusztrációt fog szülni. Kudarcai mindenkinek vannak. Szerinted hányszor kaptam nemet mire "végre összejött"? Megszámolni nem tudom, de nem is érdekel. Nem a kudarcok száma számít, hanem a sikereké, ahhoz viszont előtte egy csomó kosarat kell kapni, hogy virágot lelj a réten :)
2/4 anonim válasza:
Igen, meglehet, de ezen túl kell lendülnöd.
3/4 anonim válasza:
Milyen szépen megfogalmaztad egyes.
Én is sok kudarc mögött állok, de sok siker is ért már nőknél.
Minél többet próbálkozz kérdező! 26/F
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem, akkor egyszer visszajön a vágyam csajokhoz. Már megijdetem, hogy valami félrement! Igyekszek, akkor ismét csajok felé nyitni, mert nem mehet így tovább.
2020. szept. 3. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!