Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Húgycsőtágításról mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húgycsőtágításról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat, vettem egy 7 db-os szettet aliról, nagyon szeretem használni, frenetikus érzés a húgycsövemet izgatni vele, főleg úgy, ha közben a csiklómat is izgatom. Pasin még nem próbáltam, de sok ilyen filmet néztem már.

2020. szept. 3. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőnél még sose hallottam ilyenről.
2020. szept. 3. 18:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is van ám húgycsövünk:))
2020. szept. 3. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már csináltam es izgato tud lenni! f
2020. szept. 3. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok értelme nincs. Pisilés közben is lehet masztizni (vagy fordítva). Ha igazán frenetikus élményre vágysz, inkább a popsid izgasd maszti közben (az mégsem annyira szűk, mint a húgycső). :)
2020. szept. 3. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Es ha kitagul a hugycso, akkor nagyobb vizhozamot tud produkalni, vagy mi a cel?:)
2020. szept. 3. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosan ezzel nehogy egy életre katétert kelljen hordanod.
2020. szept. 3. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

A véleményem, hogy elég veszélyes játék. Pláne attól óvva intenék mindenkit, hogy mindenféle házilag barkácsolt dologgal csinálja (a fülpiszkálótól a nyalókapálcikáig elég széles az emberek fantáziája sajnos). Ha felsérted a húgycsövet az nagyon nem lesz finom, s elég sérülékeny. Azon kívül hogy kontakt baromira fáj, szinte 100% az elfertőződés kockázata is.

Ha már mindenáron ezt akarod játszani, akkor shopban kapható orvosi acél eszköz lekerekített fejjel (de ne lepődj meg, ha kicsit így is felsértheted a felső hámréteget és kényelmetlen lesz a vizelés pár napig) extra 100%-ra alkohollal fertőtlenítve előtte!

2020. szept. 3. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy felsérti. Még az orvos is felsérti, hogyha pl tükrözést végez, úgyhogy még speciális gélt is kapsz a húgycsövedbe, hogy jobb legyen, nem hát még ha te otthon csinálod ezt. Utána arra készülj, hogy véreset fogsz pisilni, és még olyan is előfordulhat, hogy a vér megalvad és nem fogsz tudni pisinli. Ilyenkor van az, hogy irány a sürgösségi.
2020. szept. 3. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a cél?
2020. szept. 3. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha élvezed... Viszont jó, ha tudod, hogy veszélyes játék: ha megsérted a húgycsövet, akkor ronda fertőzést kaphatsz. Nőként a záróizom közel van, ha azt is feltágitod és esetleg megsérül, akkor vizelet-inkontinens leszel, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni az orvosok.
2020. szept. 3. 23:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!