Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan látja egy nő hogy szűz vagyok vagy nem?
Kedves lányok, nők!
Többször olvastam itt hogy a nők egy része nem feküdne le 25-30 éves szűz férfival. Ezt honnan látjátok, tudjátok hogy tényleg az? Nálam egyik ismerkedés se úgy zajlott hogy “szia Zoli vagyok, 26 éves, szűz, anyukámmal élek és 3 nyelvet beszélek”. Számomra abszolút nem fontos hogy valaki szűz vagy sem, de úgy tűnik sok embert (férfi/nőt) zavar ha valaki a 25-30 éveiben szűz... miért kizáró ok sok embernél? Szerintem nincs azzal probléma ha valaki az egyetemet nem bulizással, ivással tölti, hanem fejleszti, képzi magát esetleg dolgozik is tanulmányai mellet és életének ebben a szakaszában nem nőkkel/férfiakkal foglalkozott. Számomra ez inkább pozitív mint negatív.
Elsősorban nők válaszát várom, úgy vettem észre nőket jobban (nagyobb %-ban) zavarja.
(Részemről senki sem lesz lepontozva, nem akarok ismerkedni, csak érdekel több ember válasza/véleménye)
mert ha tapasztalatlan vagy, nem tudod melyik felén fogd meg a nőt, akkor elég nehéz lesz a szexuális életetek.
ha nem tudod hogyan kell egy kapcsolatban viselkedni, nem töltöttél még időt másokkal intim helyzetekben, nem nyíltál még meg senkinek, nem tudod TE MAGAD mit akarsz, akkor elég nehéz harmonikus kapcsolatot kialakítani.
Jól látod nincs a homlokodra írva, semmilyen külső jegye, jele nincs. A viselkedésből, reakcióból látják. Egyébként nem érdekli őket az hogy szűz vagy-e vagy sem. Ha szóba kerül megkérdezik miért, de nem különösebben foglalkoztatja őket.
Ha viszont valaki gátlásos, szégyenlős, - s már bocs - a hangosabb szótól magát összecsináló típus, azaz nyámnyila balfék azt nem kedvelik a nők. Akár szűz, akár nem (a többségük viszont az).
Aki 25 fölött még nem volt nővel az tele van gátlásokkal és egy görcs az első alkalommal. Nincs tapasztalata hogyan izgasson fel egy nőt, nem ismeri a női test rezdüléseit. Bénázni fog. Ha a nő türelmes és megmutatja mire vágyik és a fickó veszi a lapot akkor jól is alakulhat a dolog.
Ha túlpörög fickó az elején és rögtön elsül azon nem sokat lehet magyarázni. Egyetlen menekülőút lehet ha gyorsan üzemkész tud lenni ismét és akkor már tovább bírja. Különben bukta a dolog.
Köszönöm a válaszokat. Részemről mindenkinek ment a pipa, ha jól értem akkor itt leírtak alapján nem is az a fő probléma hogy valaki szűz hanem az hogy -többnyire- azért maradt szűz az illető mert nem ért a nőkhöz, nem tudja mit kellene tennie.
Természetesen további véleményeket, válaszokat is szívesen fogadok :)
Elsőre senki sem tudja mit kell tenni, mindenki bénázik.
(Kivéve a GYK kommentelőket mert ők már 14 évesen első alkalommal egy óráig bírták és a lánynak is több spriccelős orgazmusa volt)
Na de visszatérve a valósághoz, a bénázással csak az a gond, hogy minél idősebben állsz neki annál kellemetlenebb a dolog, mert ha korban hozzád illő partnert keresel annak már törvényszerűen lesz tapasztalata. A kérdés az hogy mennyire toleráns és te mennyire vagy tanulékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!