Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász látja, hogy volt...

A nőgyógyász látja, hogy volt e már nemi aktusom?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a szűzhártya mástól is elszakadhat, de ezen kívül meg tudja mondani valami másból, hogy voltam e már férfival??

2018. júl. 16. 06:36
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Meg
2018. júl. 16. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Maximum ha durván csinálja a pasid és szétdörzsöli a hüvelyedet.

2018. júl. 16. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Látja, de nem érdekli, nem foglalkozik vele, nem is azt figyeli, és legfőképp nem adhat róla tájékoztatást mèg szülőnek sem, mert köti az orvosi titoktartás. Tehát azt se mondhatja el, hogy van-e szűzhártyád.

Legfeljebb azért kérdez rá, mert bizonyos vizsgálatokat kihagy, hogy ne szakítsa át.

Szülőt beengednie se kell a vizsgálatra, ha te azt mondod, hogy ne menjen. Megvár odakint.

2018. júl. 16. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Valóban nem adhat tájékoztatást másnak. De nem biztos, hogy látja.
2018. júl. 16. 07:19
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Továbbra sem látja, hanem megkérdezi. Ha szűz vagy, és megvizsgál, érezheti hogy szűkebb a hüvelyed (lehet) és bizonyos betegségeket is ki tud zárni, valamint ha nem szükséges nem végez el hüvelyi vizsgálatot. Afelől meg nyugi, nem mond senkinek semmit, én anyukám is bejött vizsgálat után mert mióm volt, de nem tudta hogy nem vagyok szűz és még rákszűrésem is volt, az orvos kizárólag a problémáról beszélt neki, arról pedig hallgatott hogy nem vagyok szűz, amit mellesleg ő magasról lesz.r, neki ez egy állapot, ami kicsit korlátozza. Amúgy a kérdésre válaszolva ha sérült, tágabb a hüvelyfalad abból következtethet arra hogy volt aktusod, de nem tudja 100%ra megmondani.
2018. júl. 16. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem egy rendes dokit igenis érdekel, hogy mi a helyzet az adott személy nemi életével. Már csak azért is mert nem mindegy ki, hogyan védekezik. Egy ismerősőm rendszeresen járt vizsgálatra mégis 5 évvel "túlhordta" a spirálját. Szóval szerintem nem oké, ha nem érdeklik az ilyen dolgok. És szerintem a páciens érdeke, hogy megmondja, ha esetleg még szűz, ez nem ciki, szűzen is lehetnek nőgyógyászati problémák, viszont, ha nem mondja meg, lehet nem vigyáz annyira és kellemetlenebb lesz a vizsgálat, mint kellene. Szülőknek pedig nem mondhatja meg, hogy már nem szűz a lányuk, ha ez a helyzet.
2018. júl. 16. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Az orvos annyit lát hogy már nincs szűzhártyád azt nem fogja tudni megmondani hogy mi miatt nincs.

Ha nem rég szexeltél esetleg azt láthatja vagy az erőszakot ha az friss,mert sérülések keletkeztek,szexnél meg megtelik vérrel a csikló,azt észre veheti.:-)

2018. júl. 23. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, amikor azt hiszik az emberek, hogy a szűzhártya egy olyan dolog, amit el lehet veszíteni.
2018. júl. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!