Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél tényleg nem annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél tényleg nem annyira fontos az orgazmus?

Figyelt kérdés

Barátnőm szokta mondani, hogy neki nagyon jó a sima szex, mert szereti ha rajta fekszem és nagyon jó érzés ahogy benne vagyok, majd beleélvezek. Valamint, hogy nem feltétlen kell orgazmus hozzá hogy jól érezze magát szex közben. (mivel csak kívül tud elélvezni, mindig a kedvére teszek szex előtt/után vagy akár napközben is, tehát az orgazmus se marad el)

Szóval tényleg van amikor egy egyszerű szeretkezés orgazmus nélkül is kielégít titeket és nem kell, hogy mindig élvezéssel záródjon az együttlét?

2020. szept. 2. 14:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
10#-es neked mekkora van, hogy hozzàd menekültek a kisfarkù férfiak nõi is?
2020. szept. 2. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Megint sikerült egy rakás embernek sikerült félreértenie a kérdést, és belevinni a laposföld-szerű okosságokat faszméretről és hasonlókról.

A kérdés arra vonatkozott, hogy egy nőnek még nem lesz SZAR a szex attól, hogy nincs orgazmusa, nem pedig arra, hogy mindegy, hogy van vagy nincs orgazmusa. Ezt a feleségem is többször alátámasztotta. Az első terhessége elején volt egy olyan erős orgazmusa, hogy megijedt, hogy bajt okoz, ezért innentől mindkét terhességét orgazmus-mentesen intézte. Ettől függetlenül dugtunk nem keveset, és nem azért, hogy én kielégüljek, hanem mert ettől még baromira élvezte.

Más szavakkal: természetesen a kielégüléshez kell az orgazmus, és kielégülés nélkül szar az élet, de a szexet nem csak kielégülésért lehet csinálni, hanem azért is mert önmagában is jó.

Kajak mostanában férfiként volt nem egy olyan, hogy pusztán azért dugtunk az asszonnyal néhány percet, mert jól esett összekapcsolódni. Annyi idő nem volt, hogy elélvezzünk, meg utána mindketten letusoljunk stb, ezért öltözés közben csak egymásnak estünk egy picit, aztán mindketten mentünk a dolgunkra. Nyilván nem elégült ki egyikőnk sem, de ettől még rohadt jól esett.

2020. szept. 2. 15:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
De, fontos.
2020. szept. 2. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
Bár nagyon fontos a nőknek is az orgazmus, mégsem annyira alap dolog, mint a férfiaknál. Egy férfi, ha már belekezd az aktusba, muszáj elélvezzen, másképp nagyon szar érzés. Viszont a nők simán elvannak akkor is, ha nincs orgazmusuk szex után.
2020. szept. 2. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:

14-es, én speciel elvagyok utána ha nincs orgazmus, de csalódott vagyok és feszült.

Olyan mintha nem is számítottam volna, csak az a lényeg, hogy a pasi kielégüljön.

Hát a nagy francokat...

2020. szept. 2. 16:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Részben igaz... szerencsés típus vagy toleráns a barátnőd és nem akar megbántani. El lehet lenni orgazmus nélkül is, de ha igazán jó és kielégítő kapcsolatot akarsz, jó szexet akkor legyél olyan jó hogy figyelsz a párodra eljusson ő is a csúcsra. Kérdezd meg mit és hogyan tegyél (bár még jobb ha inkább figyelsz rá és úgy jön a dolog, de kérdezni sosem szégyen).
2020. szept. 2. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Olyan hogy egyszer hébe-hóba nincs, megesik mindkettőnknél. Pl részegen jóval nehezebb elmenni, vagy ha fáradt az ember.

Az ha soha nincs, baj.

2020. szept. 2. 17:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is így van. Soha életemben nem mentem el semmitől, de attól még élvezem a szexet.
2020. szept. 2. 20:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A válaszok alapján elég széles a paletta de tényleg van akinek maga az együttlét a szerelmével már örömet okoz, akár orgazmus nélkül is.
2020. szept. 2. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is jó és elegendő az együttlét a szerelmemmel akkor is, ha nem megyek el. De azért jobb, ha el is megyek. :)
2020. szept. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!