Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom orális szex közben nem merev, mit csináljak?
kb 10-15 percig csinálom mire teljesen merev lesz, és szinte abban a pillanatban el is élvez. Utána pedig kezd puhulni.
Már nagyon rég szoptam úgy igazán kemény szerszámot.
Úgy érzem nem is kíván.
Mit csinálok rosszul.
Korábbi partnereimmel nem volt gond
Talán rosszul csinálod vagy fáradt, vagy nem kíván.
Más opció hirtelen nem jut eszembe.
Engem is sz*ptak le úgy hogy annyira ügyetlen volt a lány hogy csoda hogy merevedésem lett és nem lankadt le közben.
ma 21:19
Amikor nem tudod megfelelően ingerelni a péniszt.
Mármint ugyanolyan érzés mintha össze vissza dörgölnék a puncid csak ott nem ahol jól esik. Innentől az érzés zavaró és nem kellemes amit mutat a félpuha állapot
Hagyjuk már ezeket a gyökér impotens gyerekeket.
Mi az hogy nem lesz kemény még 15 után se?
Akkor hogy dugtok ti?
Nekem 5 másodperc elég hogy kemény legyen.
Itt nem a csajjal van a hiba . !!!
ma 21:27
Tudjuk hogy a te farkad a betont is töri akkora csődör vagy.
:D
Senki sem mondta hogy a kérdezővel van baj, szimplán felmerült mint lehetséges opció
Miután elélvez mindenkinek lekonyul, nem automaták vagyunk, hogy 10-et spricceljünk egymás után (1000-ból ha 1-nek megy a 2x egymás után).
Hogy mi lehet a gond... mondok pár lehetséges opciót:
- fáradt;
- intenzívebb ingerekre vágyik (igen van olyan aki bár szereti ha sz.pják, de a d.gás indítja be igazán);
- stressz, teljesítménykényszer (a legnagyobb libidócsökkentők) amúgy ez a leggyakoribb ok;
- ne fogazz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!