Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom elvárja, hogy szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elvárja, hogy szájjal kényeztessem, de ő engem nem akar. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Borotválom és tisztán tartom magam, igényes lány vagyok, korábban többen is csinálták nekem és sosem volt semmilyen rossz visszajelzés. Kérdeztem ő miért nem csinálja de mindig csak annyit mond, hogy ez nem férfimunka...

2020. szept. 2. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es, akkor pasit kell váltani... sokunk szívesen elégití ki a párját orálisan is. És szerintem azt is bátran kijelenthetem, hogy ujjazni is szeret a többségünk. :D
2020. szept. 2. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A mostani kapcsolatomban 2 hónapig csak én nyaltam, viszonzás nem volt. Nem vártam el, hogy viszonozza a párom. Aztán nekilátott, és jézusmária.

Szoval igenis férfimunka. Van, aki tud, de nem szeret, van aki szeret, de nem tud, és hasonlók. Én egyszer sem hagyom ki.

Mondd meg neki, hogy ha ő nem, akkor te sem. Így vagy elfogadja, és csinálja, vagy neked sem kell többet a szádat használnod.

25f

2020. szept. 2. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerelmes beléd, azért! Tapasztalat...

F.

2020. szept. 2. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!