Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom elvárja, hogy szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elvárja, hogy szájjal kényeztessem, de ő engem nem akar. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Borotválom és tisztán tartom magam, igényes lány vagyok, korábban többen is csinálták nekem és sosem volt semmilyen rossz visszajelzés. Kérdeztem ő miért nem csinálja de mindig csak annyit mond, hogy ez nem férfimunka...

2020. szept. 2. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Akkor mondd meg neki, hogy de, férfimunka. Ráadásul van is olyan férfi, aki szívesen csinálná neked helyette. Ha meg barom, akkor hagyd ott. 3 hónap nem a világ.
2020. szept. 2. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy paraszt! Nem meri meg mondani hogy nem akarja!!! De azt elvárja hogy te meg tedd, mond neki te is hogy nem női munka menjen pasihoz, vagy vegyen elő egy szopós borjút!!

Itt látszik hogy nem szeret és nem is tisztel, már mint a kijelentése miatt, de biztos bevágná a durcit a kisfiú ha kinyalatnád magad egy igazi férfival!!

F

2020. szept. 2. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem csinálja, amúgy meg oda vissza kellene csinálni. V mikor a lány nem akarja , szerintem embertől függ.

Én azzal kezdem és ki nem hagynám olyan jó érzés mindkettő félnek. F.

2020. szept. 2. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert önző és az is marad.

Csak miért olyan pasival vagy, aki nem szeret?

2020. szept. 2. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudja mi a jó és mert önző én nagyon szeretek nyalni ki nem hagynám semmiért sem. Miért szerinte kinek a dolga ez a férfi dolga

F

2020. szept. 2. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Egy szarházi kis köcsög.

És azért írtam ilyen drasztikusan, mert fingja nincs milyen egy igazi férfi.

Egy normális egészséges férfi mond ilyen hülyeséget.

Én férfinek tartom magam, és imádok nyalni, élvezésig.

Pont azért mert férfi vagyok.

2020. szept. 2. 15:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. szept. 2. 15:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ha kívánok egy lányt, akkor mindenét kívánom. Nagyon jó érzés nyalni és látni, ahogy élvezi. Ha ezt ő nem élvezi, akkor szerintem nem szeret igazán, csak arra tart, hogy kielégítsd őt.
2020. szept. 2. 16:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim most pont ezt csinálja, vagyis nem csinálja.

Én mindig kielégítem őt, bár nem tudom mennyire várja el, de én szívesen csinálom.

Ő viszont nem nyal ki, sőt még csak nem is ujjaz rendesen.

Kezdem unni... nem akarom nélkülözni a nyalást.

2020. szept. 2. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert egy önző, bunkó fhasz, egy flegmán odalökött félmondattal elintézi ami kb. a "kussolj majd én megmondom neked mi a jó férfiuralom van neked a konyhában a helyed amúgy is"-vel egyenértékű. Tipikusan így szoktak indulni a bántalmazó kapcsolatok... szeretnél pár év múlva áldozattá válni?

Egy valamit kellene csak mondanod: köszi, szép volt jó volt, de fejezzük be.

2020. szept. 2. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!