Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért teszi tönkre a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi tönkre a férfiakat lelkileg, ha hosszan kell szex nélkül élniük?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy néhányan évekig sem szexelnek, de azért ennek valahol oka is van.
2020. szept. 2. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Mert megőrülünk a puncitól :D
2020. szept. 2. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed hogy tönkre tesz minket? Van jobb kezünk (ami azért több a semminél).

Tönkre max. azt teszi aki egyrészt a média és a közvetlen környezet hatására elkezdett túl nagy fontosságot tulajdonítani a csajozásnak és a nőknek (pl. ettől függ a saját önértékelése) ÉS olyan élethelyzetben van (akár a saját hibájából akár azon kívül) hogy nem jut szexhez. Ha ez a kettő teljesül akkor jön létre az incel.

2020. szept. 2. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem megerősödött az alkarom és szkanderozni kezdet 1 év párnélküliség miatt
2020. szept. 2. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert jelenleg az a kép él a társadalomban, hogy az a sikeres férfi, aki az élet egyéb területei mellett (pl. üzlet) a szexben is folyton sikereket, hódításokat ér el. Így akinek ez nem megy - és a többségnek nem, vagy nem ennyire jól megy - az szorongani fog, hiszen nem ér fel ehhez az elváráshoz, önértékelési zavarai lesznek.
2020. szept. 2. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan mindennél jobban vágynak rá, de mivel nem kapják meg, sikertelennek és szerencsétlennek érzik magukat, szorongóvá válnak, önértékelési gondjaik lesznek stb. Persze ezek hatására még kevésbé lesznek vonzók a nők számára. Ezt tapasztalatból írtam. Nekem az segített, hogy találtam magamnak egy szuper baráti társaságot akikkel mindig jól tudom érezni magam, van egy rakás közös programunk és sok dologhoz nyitottabban állok hozzá, rögtön a nők szemében is vonzóbb lettem.
2020. szept. 2. 09:54
 6/7 hájaaa ***** válasza:
62%
Egyszerű a megoldás, föl kell szedni minden jött ment (de igényes) nőt! Nem kell finnyáskodni és főleg nem hosszútávban gondolkodni. Jót tesz az önbecsülésnek, sokkal magabiztosabb leszel, és nyugodtabb is leszel, nem fogsz őrült módra a közlekedésben vezetni. Ezért is jó h még legális a prostitúció, képzeld el mennyi őrült kamionos lenne az utakon, ha nem létezne...
2020. szept. 2. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biológia... a szexuális vágy, a partnerhez történő kötődés - azaz a szaporodási "ösztön" ugyanolyan alapvető biológiai vágy mint az evés, ivás, pihenés. Nem azonnal jelentkezik, de tudat alól folyamatosan "dolgozik". Ha nem így lenne - nem törekedne mindenki a szexre - akkor kihalt volna az emberiség (meg minden faj amelyik nem törekszik így vagy úgy a szaporodásra).

Egyébként nem csak férfiaknál, nőknél is így van. A szex hiánya, a partnernélküliség ugyanúgy káros mentális folyamatokat indít el. Hallottad már a kifejezést "b.szattlan p.csa" - boldog, mosolygós, kiegyensúlyozott nőkre mondják?

2020. szept. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!