Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz vagyok, de mostantól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, de mostantól nem szeretnék maszturbálni, mert ideges és feszült vagyok utána, más is érzett már ilyet?23/N

Figyelt kérdés

2020. szept. 1. 23:57
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem beszélve arról mennyi bunkó és buta férfi van ott fenn. Ezzel szemben azt hallom a nők úgy néznek ott ki, mint az insta modellek. Gondolom csak azért regisztrálnak, hogy akik sokkal lentebb vannak, mint ők, csorgassak a nyalukat értük. Így egy hamis kereslet alaki ki rájuk.
2020. szept. 2. 00:25
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Nos úgy tűnik nem csak a férfiak között vannak picsogós óvódás szinten gondolkozók, hanem a nők között is... wazze' előbb döntsd már el mi a f.szt akarsz! Egyszer siránkozol, hogy nincs kivel, utána meg picsogsz, hogy túl sok pasi ír és nincs időt átolvasni őket.

Nos igen, tényleg sok a bunkó, a kamus, a csak chatizélni akaró, de ahogy az incelek se várják azt hogy magától bekopog az ajtón a tündérkisasszony, úgy te se várd hogy egyből rádír a szőke herceg és csak az neked meg az első levélre csak egy igen gombot kell nyomnod és majd rohan eléd hatalmas rózsacsokorral a kezében ha te meg a kisujjadat sem mozdítod.

2020. szept. 2. 00:45
 13/33 A kérdező kommentje:
És azt hiszed, hogy az 500 levélből mind komolyan gondolja? O részükről is csak visszacsatolás gyűjtés, ez csak ilyen "kimasolas-bemasolas" játék
2020. szept. 2. 00:48
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Jól látod ctrl+c típusú levél a 99%-a, el sem olvassák a reglapodat, csak be van nekik állítva az új belépő funkció és azonnal rányomnak egy körlevelet. Viszont hogy ahhoz hogy eldöntsd melyik a körlevél el is kell olvasnod őket... azaz energiát kell fektetned abba, hogy szűrd őket. S senki sem tiltja meg hogy akár te is kezdeményezz.

Amúgy mit is akarsz? Csak szexet? (mert arra van megoldás) vagy normális pasival kapcsolatot (na arra nincs két mondatos megoldás)

2020. szept. 2. 00:58
 15/33 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot akarok🙂
2020. szept. 2. 08:31
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon szívesen megismerkednék veled, a súlyod nálam abszolút nem hátrány, sőt:), emiatt ne legyél gátlásos. Ha gondolod, akkor írj.
2020. szept. 2. 10:27
 17/33 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne lehetne kapcsolatod? Láttam már nagyon dögös 90kilós nőt... Nincs azzal semmi gond, ha van mit fogni egy nőn. ;)

Egyébként meg, nem gondoltál arra, hogy ne válaszolj 500 pasinak, hanem írj te annak, aki a bemutatkozása és a képei alapján szimpatikus. Az elsőből azért elég sok mindent le lehet szűrni.

2020. szept. 2. 11:29
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Van rendes orgazmusod a maszti alatt? Én akkor vagyok feszült utána, ha nem sikerült az orgazmus valami miatt.

Vegyél egy jó vibrátort, meg egy flakon síkosítót, ugorj be az ágyba egy pohár borral, és kényeztesd magad egész délután. Jobban érzed magad utána, azt garantálom 😏

2020. szept. 2. 12:35
 19/33 A kérdező kommentje:
Van rendesen igen :) mégis feszült vagyok utána
2020. szept. 2. 13:37
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem a maszti miatt vagy feszült, hanem azért, mert görcsösen akarsz valakit magad mellé és ilyenkor ez jobban előjön... A masztinak arról kéne szólnia, hogy teljesen elengeded magad, kizársz minden marhaságot (azt is, hogy nincs pasid)...
2020. szept. 2. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!