Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is igénylik a szexet?
Vagy csak azért csinálják, hogy ne hagyja ott őket a partnerük meg hogy kielégítsék a másikat?
Az a tapasztalatom, hogyha én nem kezdeményezem a dolgot, akkor nincs szex és nem is hiányzik nekik.
Akkor én inkább bejövök a tudományra támasztott megfigyelésekkel. Teljesen egyén függő, mind nőknél és férfiaknál is vannak egyáltalán nemtől nagyon magas libidósokig. Viszont, a férfiaknál gyakoribb a magasabb libidó pusztán a tesztoszteron miatt.
De ettől függetlenül igen, van nagyon szexuális nő, és van olyan aki teljesen prűd. A leggyakoribb az a középút - normális keretek között mozog a libidójuk.
Én mindig többször igényeltem, mint a partnereim, volt hogy naponta többször is.
Az is elképzelhető, hogy nem vagy elég figyelmes az ágyban a nőkkel, vagy nem tudod őket kielégíteni, azért nem igénylik veled annyiszor.
30/N
Ez olyan sok szempontból aggasztó kérdés, hogy bele sem megyek.
Igen, kívánják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!