Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen gyakran igényli a szexet párkapcsolatban? Fiúk lányok válasza egyaránt jöhet
Én napi szinten igénylem,ennyi hellyel közzel meg is van.
44F
Attól is függ hány éves vagy... 20-on évesen napi egy legalább, de van hogy szint egész hétvégén ez a program :) Nem az számít mennyi, hanem hogy legyen - mert összeköti a kapcsolatot ÉS annyi legyen amennyit mindkét fél szeretne. Különben feszültségek jelentkeznek, észre sem veszik a felek hogy ingerültebbek a másikkal.
A legrosszabb amikor már egyáltalán nincs, csak lakótársak és a megszokás posványába beleragadnak.
Változó, van, amikor napi többször, valamikor meg napokig, akár egy hétig sem kap el a vágy. Átlagosan olyan 2-3 naponta azért van (szintén változó, persze, amikor nagyon tüzes kedvünkben vagyunk, akkor minden nap, amikor meg kicsit eltunyulunk, akkor csak heti 1).
Tökéletesen elégedett vagyok a párommal és a teljesítményével, nem is kívánhatnék jobbat. Ha jól tudom, én a 4. nő vagyok az életében, ő nekem a 8. férfi, akivel lefeküdtem. Már házasok vagyunk és babánk van, és még így sem romlott az élmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!