Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is gyakran tapasztal első randin molesztálást?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 18:33
11/18 Á.Zoli válasza:
Mindenképp nyilvános, de hangulatos helyet javaslok elsőre, a biztonság érdekében, mivel elvileg egymás feltérképezése a cél, elméletileg nem fér bele a tapizás semmilyen formája... Nem illik
12/18 anonim válasza:
ez egy baromság túl prűdek a rüfkék
13/18 anonim válasza:
Ideje csatlakoznod a me too mozgalomhoz. Az nagyon menő dolog.
14/18 anonim válasza:
Kikkel szoktál te randira menni? Milyen idiótákat választasz folyton??!!
15/18 anonim válasza:
6, 8 válaszoló igazat mondd kedves kérdező. Velem is több lánynál megesett, hogy miután a "nem" szóra befejeztem a kezdeményezést, pár napra/hétre rá beismerte h lehetett volna több csak kérette magát. Velem történt nem mással! Ha a csajok nem játszmáznának és azt mondanák ki amit akarnak, nem lenne ilyen/ennyi
16/18 anonim válasza:
Molesztálás az első randin? Én úgy tudtam, minden egyes szarul sikerült szex egyenértékű a molesztálással. Manapság ez nagy divat. Nehogy már a csaj jöjjön ki rosszul egy szarul sikerült randiból! Fel kell jelenteni a szarházi férfit, aki mocskos módon meg akar dugni, amikor szétteszed a lábad! Rohadt férfiak! BLM! #metoo! Jogokat a nőknek! Ja, már megvannak? Akkor mégtöbbet! Mindet! Azonnal!
17/18 anonim válasza:
egyébként biztos van az a lelkiállapot mikor annak élik meg, de
18/18 anonim válasza:
#16: igazi idióta, anonim kis pöcs. Nem tudom honnan származik ez a sok frusztráció, de nem normális, az tuti. Kezeltesd magad.
Addig is bújj el valahol, mert extra ciki ez a hozzáállás. Tiszta szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!