Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek mennyire fájt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fájt az első?

Figyelt kérdés
Kezdem elveszíteni a reményt, hogy nekem is sikerülhet a szex... Teljesen felizgulva, full nedvesen is érzek egy nagyon erős szúró, égő érzést pár cm után. És eddig nem bírtam legyőzni, pedig 2 hónapja próbálkozunk. Nektek is nagyon fájt az első? Vagy van valami tippetek hogy mi lehet a baj?
2020. aug. 31. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is nagyon fájt, nagyon nehezen is ment be, nagyon erőltettük, fájt utána, közben is és még pár alkalommal.

Nem tudom hogy az volt e gond, hogy nem voltam eléggé felizvulva, vagy nagyon befeszültem, vagy csak eleve nagyon szűk voltam. Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni, talán ha plusz síkosítóval próbálkoztok, próbálj teljesen ellazulni, legye nagyon hosszú előjátél, nem tudom.

2020. aug. 31. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Síkosító kelett volna

2020. aug. 31. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt inkább az a kellemes feszítő érzés volt, bár én nagyon fel voltam izgulva és nedvességgel sem volt gond
2020. aug. 31. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fajt! Aztán még pár alkalommal is.
2020. aug. 31. 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt síkosító is, de tényleg teljesen nedves voltam.
2020. aug. 31. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:

En is ezt a szuro-ego-feszito erzest ereztem az elso allalommal (vereztem is enyhen), aztan huvelygomba utan (mikor mar kigyogyultam, de meg erzekeny volt a huvelyem) es masfel ev nem szex utan is hasonlo erzesem volt..nem tudtam hova tenni😀

Az elso par alkalom sajnos ilyen, de ha egyszer kifogod a jo erzest, onnantol imadni fogod.

Szerintem igyatok elotte egy kis alkoholt, ha jobban oldodsz tole(!), masszirozzon, puszilgasson/szeretgessen sokat. Ne a szuzesseg elvesztesen feszulj, hanem engedd el magad es siman a szeretkezesre koncentralj.

Ha nem nedvesedsz elegge, akkor johet a sikosito (ha gumival vedekeztek kifejezetten ahhoz valot hasznaljatok), ujjazzon-nyaljon a baratod.

Biztosan fizikailag is ilyen a huvelyed, de a lelkiek nagyon sokat kozbeszolnak.

Sajnalom, hogy ennyire kellemetlen neked, tenyleg probalj minnel jobban ellazulni, biztosan tudod, mi az, ami megnyugtatja a lelked, azt vesd be elotte.

Sok sikert es kellemes idotoltest kivanok!

21/L

2020. aug. 31. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő... ha rágörcsölsz, rászresszeled magad akkor fájni fog. Magadnak maszturbáció közben fel tudod helyezni két ujjad? Igen? Akkor szervi probléma nincs, mentális blokk, komplexus gátolja hogy megfelelően elenged magad. Türelem-türelem-türelem és fokozatosság.
2020. aug. 31. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet nem voltál eléggé ellazulva. Ne görcsölj rá, használjatok több síkosítót, legyen hosszú az előjáték.

Nem lehet, hogy túl nagy a farok számodra?

2020. aug. 31. 16:22
 9/9 horvathviki0305 válasza:
Nekem is nagyon fájt az első. Véreztem is, és nem is a szúró égő érzés volt a legrosszabb, hanem hogy utána még zsibbadást is éreztem.. De a 2.-3. alkalom után már nem fájt, és azóta sincs gond. Én nem stresszeltem előtte, nem is terveztük, hogy akkor ott megtörténik, de az lett belőle. Van olyan barátnőm, aki azt mondta, nem fájt neki egyáltalán, de ismerek olyat is aki azt mondta végigsírta az elsőt a fájdalom miatt. :/
2020. szept. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!