Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anált kedvelő lányok már első alkalommal is élveztétek vagy csak később?
Nekem kifejezetten kellemetlen volt eleinte, de ma már imádom. Szokni kell igazából és megtanulni élvezni :D én is ha sokáig nem análszexelek partner hiányában, akkor az első alkalmak nálam is nehézkesen mennek. Úgymond edzeni kell hozzá a seggedet 😅.
Azt tudom javasolni, hogy teljesen engedd el magad, ne görcsölj rá és a legjobb ha előtte a pasi kinyalja a popsid. Akkor is kellemetlen lesz a behatolás eleinte, de én közben használok csiklóvibrátort és az nagyon sokat segít.
Masztinál nem nyúlok a seggemhez, az anál csak akkor izgató ha pasival vagyok.
#3 igazad van, csak anállal nagyon nehéz elélvezni. Nekem talán 2-3x sikerült összesen, de akkor nagyon fel voltam izgulva és józan sem voltam teljesen 😂
#4-es válaszoló voltam
Sokkal több időt kell szánni a fenékre, mint azt sokan gondolják. Sok sok nyalás, aztán az ujj, majd még egy kis nyalás és az ujj. Az is izgató, ha bent tartja. Olyankor már én magam is mozgok rajta. Ha ez megvan, szinte könyörög az a barlang, hogy benyomuljon valaki.
Ha kellő izgatást kapok előtte, akkor az első lökés sem fáj,csak inkább túlfeszítő.
"mindig fáj"
Csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!