Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha rajtakapnátok a párotok maszti közben?
Ma reggel korábban felkelt a párom. Hallottam hogy a fürdő vizet megengedte ami furcsa volt sosem szokott reggel fürdeni.. pár perc múlva felkeltem én is, bementem fogat mosni és arra nyitottam be hogy a fürdőkadban néz felnőttfilmet és közben el szórakozik... benyitottam annyira zavarba jött hogy a kiesett a telefon a kezéből a kádba és próbálta magát eltakarni.. annyira ledobbentem hogy nem tudtam mit
Mondani gyorsan kimentem. Egyébként jó a szexuális életünk majdnem minden nap együtt vagyunk. Azóta nem hoztuk fel a témát ...35/ L
Hááát... a témát nem felhoznod kellett volna, hanem csatlakoznod, vagy mondani "muti mit nézel, óóó ez izgalmas". Maszturbálni alapvető emberi jog :)
Egyébként ha teljes a bizalom köztetek akkor nem titokban kell, nem kell ezt rejtegetni.
Én biztos, hogy azonnal lekaptam volna magamról a ruhát, és beszalltam volna! :D
21N
Ffi vagyok, de ha a párom "rajtakapnám" akkor azonnal beszállnék (ha meg túl fáradt vagyok, vagy reggel van és rohanni kell akkor kicsit segítek neki és majd este a komplett program).
A maszturbáció nem bűn kapcsolatban SEM. Nem kell elhallgatni, semmivel sem lesz rosszabb egy kapcsolat ha csinálják időnként. Sőt nagyon is beszélni kell róla! A kölcsönös bizalomnak egy foka ha a párok ennyire meg tudnak egymásnak nyílni. Akkor jó egy kapcsolat ha nincs a feleknek a másik előtt szexuális titka a vágyairól, tabuijairól, fantáziáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!