Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes nő az ilyen???
Megismerkedtem egy csinos, gyönyörűszép 27 éves nővel. Bankban dolgozik, mint menedzser, szolidan és szépen öltözködik, kedvesen beszél, bűbájosan mosolyog, szóval tökéletes. Már jól ismer a bankból, mint ügyfélt. Kb fél éve. Nemrég ilyen apró flörtölgetésbe kezdtem vele és ő óvatosan, ám mégis finoman, de viszonozta azt. Vettem a bátorságot és meghívtam randira. Természetesen biztos voltam a nemleges válaszban. Erre rövid mosoly és gondolkodás után beleegyezett. Úgy örültem, mint kisgyerek a biciklinek, vagy még annál is jobban.
Most péntek este volt a randi. Elmentünk vacsizni és még moziba is. Utána jó sokáig sétáltunk és kellemesen beszélgettünk. Felajánlottam neki, hogy kocsival vagyok és mivel későre jár, szívesen hazaviszem. Először mondta inkább taxit hív, de kissé erőltettem, hogy örülnék neki, ha hazavihetem, úgyhogy végül rábólintott.
A kocsiban is jót beszélgettünk, már amikor megérkeztünk, még akkor is. Megköszönte, hogy hazahoztam, épp készült kiszállni, én pedig egy udvarias jóéjt puszit akartam adni. Láttam, hogy ő is számított rá. Az arcára akartam adni, ehelyett az ajkára sikerült. Ezután mégegyszer. Majd mégegyszer... mégegyszer és észre sem vettem ahogyan vad csókolózósába kezdtünk. Úgy felizgultam, mint a húzat.
A lány keze valahogyan a nadrágomra került. Elkezdte masszírozni a nadrágon keresztül a vesszőmet. S ahogyan csókolóztunk, lassacskán kivette a rudit a csomagolópapírból. Ezután kéjesen föléhajolt és úgy kielégített orálisan, mint még soha senki a világon, pedig higgyétek el, volna mit mesélnem! Ez volt maga a mennyország!
Utána felemelte a fejét, mégegyszer megköszönte az estét és mosolyogva távozott. Annyit mondott még, hogy majd hívjam. Úgy nézett ki, mint aki nagyon boldog.
Nem tudom mit gondoljak róla. Rendes lány/nő ilyet nem tesz első randin, ugyanakkor ez egy annyira szolid nő, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire... bevállalós, de nem is tudom mi a pontos kifejezés erre.
Folytassam vele a kapcsolatot vagy ez egy könnyűvérű nő? Nem tudom mit tegyek, mert eszméletlenül tetszik és végtelenül kedves lány. Ráadásul azzal amit tett, brutálisan levett a lábamról. Én amúgy egy komoly kapcsolatot keresek, egy nőt akivel szívesen leélném az életem. Ez a lány mindenben klappol sőt! No de ilyet első randin? Nem tudom milyen az ilyen. Mit gondoltok? Esetleg én vagyok maradi és nincs ebben semmi?
31-es!
A félredugás mindkét fél részéről elítélendő, de ez egyértelmű.
A párok neme egyenrangúak, hanem maximum egyenjogúak. Nagy különbség.
Egy kapcsolat akkor jó, ha a férfi férfiként viselkedik benne, a nő nőként, meg ha ekképpen viselkedtek előtte is.
Kérdező!
Ha mindez igaz, akkor a kérdésedre a válasz: nem, nem rendes nő.
Láthatod, hogy még a normálisnak tűnő nőknek is ilyen sz.ar alakok kellenek. De talán tanultál a hibádból, és többet nem dőlsz be egy ku.rvának, aki már az első randin szopik.
Amúgy én is kíváncsi lennék, mi az a nagyon extra dolog, amit tudott az ágyban, mert ez elég emseszerűen hangzik :)
#44: Látod a legtöbben itt mégis normálisnak tartották, hogy már első nap ment a cunami cumi. Nem mondom, ellenpélda is van, ahogyan azt pl itt is olvashattuk egyesektől, de úgy általában szerintem nem utal rendes nőre az ilyesmi.
A másik dolog pedig megmarad nekem, az én kis "mesémnek"! ;)
Nem ettől lesz rendes vagy nemrendes hogy leszopott-e az első randin.
Nekem is volt csajom akiről fél év múlva derült ki hogy pszichopata. csak mert nem észrevehetően "ügyködött" hanem akkor derült ki.
Mindegy, meg se dugtad a csajt, pedig volt rá pár hónapod, el is ment. :)
Először is sajnálom, hogy így jártál !...
Másodszor pedig, volt egy klassz kalandod...
Harmadszor, most már tudod, hogy pontosan milyen nő passzol hozzád, akivel akár az életed is leélnéd, és azt is, hogy mire figyelj és vigyázz !
Sok sikert !
Kérdező!
Persze, mert sok itt a p.nahiányos balf@sz. Jól láttad, hogy nem rendes nő az ilyen, bár néha túl engedékenynek tűntél.
46!
„Nem ettől lesz rendes vagy nemrendes hogy leszopott-e az első randin.”
De ez is számít. Mer ha egy valakinek megcsinálta, akkor valószínűleg másoknak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!