Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendes nő az ilyen???

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Travis83 kérdése:

Rendes nő az ilyen???

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csinos, gyönyörűszép 27 éves nővel. Bankban dolgozik, mint menedzser, szolidan és szépen öltözködik, kedvesen beszél, bűbájosan mosolyog, szóval tökéletes. Már jól ismer a bankból, mint ügyfélt. Kb fél éve. Nemrég ilyen apró flörtölgetésbe kezdtem vele és ő óvatosan, ám mégis finoman, de viszonozta azt. Vettem a bátorságot és meghívtam randira. Természetesen biztos voltam a nemleges válaszban. Erre rövid mosoly és gondolkodás után beleegyezett. Úgy örültem, mint kisgyerek a biciklinek, vagy még annál is jobban.

Most péntek este volt a randi. Elmentünk vacsizni és még moziba is. Utána jó sokáig sétáltunk és kellemesen beszélgettünk. Felajánlottam neki, hogy kocsival vagyok és mivel későre jár, szívesen hazaviszem. Először mondta inkább taxit hív, de kissé erőltettem, hogy örülnék neki, ha hazavihetem, úgyhogy végül rábólintott.

A kocsiban is jót beszélgettünk, már amikor megérkeztünk, még akkor is. Megköszönte, hogy hazahoztam, épp készült kiszállni, én pedig egy udvarias jóéjt puszit akartam adni. Láttam, hogy ő is számított rá. Az arcára akartam adni, ehelyett az ajkára sikerült. Ezután mégegyszer. Majd mégegyszer... mégegyszer és észre sem vettem ahogyan vad csókolózósába kezdtünk. Úgy felizgultam, mint a húzat.

A lány keze valahogyan a nadrágomra került. Elkezdte masszírozni a nadrágon keresztül a vesszőmet. S ahogyan csókolóztunk, lassacskán kivette a rudit a csomagolópapírból. Ezután kéjesen föléhajolt és úgy kielégített orálisan, mint még soha senki a világon, pedig higgyétek el, volna mit mesélnem! Ez volt maga a mennyország!

Utána felemelte a fejét, mégegyszer megköszönte az estét és mosolyogva távozott. Annyit mondott még, hogy majd hívjam. Úgy nézett ki, mint aki nagyon boldog.

Nem tudom mit gondoljak róla. Rendes lány/nő ilyet nem tesz első randin, ugyanakkor ez egy annyira szolid nő, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire... bevállalós, de nem is tudom mi a pontos kifejezés erre.

Folytassam vele a kapcsolatot vagy ez egy könnyűvérű nő? Nem tudom mit tegyek, mert eszméletlenül tetszik és végtelenül kedves lány. Ráadásul azzal amit tett, brutálisan levett a lábamról. Én amúgy egy komoly kapcsolatot keresek, egy nőt akivel szívesen leélném az életem. Ez a lány mindenben klappol sőt! No de ilyet első randin? Nem tudom milyen az ilyen. Mit gondoltok? Esetleg én vagyok maradi és nincs ebben semmi?

2020. aug. 30. 21:50
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan dolog, hogy azért mert első randin neked orálozott, nem biztos, hogy mindenkivel megteszi. Ahogy a 6-os mondta, az idő majd eldönti.
2020. aug. 30. 22:28
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!Nem értelek,mi a probléma?
2020. aug. 30. 22:33
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Hajts rá öregem! Ha mégsem jönne össze a tartós/végleges kapcsolat, akkor is volt egy jó kalandod!
2020. aug. 30. 22:50
 14/52 anonim ***** válasza:
47%
Paskold meg a popsit alaposan!
2020. aug. 30. 23:00
 15/52 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan nem értem az embereket... van egy nő aki neked baromira tetszik, jól érzed vele magad és azon siránkozol, hogy az első randin orál volt? Ennek örülni szoktak az emberek, lenne pár ezer (millió) aki szívesen cserélne veled.

Ja, hogy az első randin? S akkor mi van??? Nem az számít, hogy hányadik randin, hanem hogy el tudod-e érni nála, hogy te legyél utána az egyetlen! (ha járni is akarsz vele). Ismerek párokat, akik igen nagyfogyasztók, úgymond könnyűvérűek voltak. Nem vacakoltak sokat az első szexel, de annyira bejöttek egymásnak hogy azóta férj-feleség, gyerekekkel és egyik fél sem lép félre. Meg olyanokat is akik hónapokig jártak mire történt "valami" és utána pár héten belül szétmentek. Nem attól függ egy kapcsolat tartóssága hányadik randin van csók, vagy szex.

Szedd már össze azokat a remegő tökeidet és hívd fel, hívd el újabb randira ha akarsz tőle valamit! Ne a gyatyába sz.rjál már be ha "emberedre" találsz, kihívás van a dologban, hanem legyél tökös aki olyat nyújt az ágyban is ÉS legfőképpen emberileg hogy a partnered elaléljon és azt mondja na itt a FÉRFI akire mindig is vágytam.

2020. aug. 30. 23:14
 16/52 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
89%
Mikor valaki ilyen kérdést ír ki gyakorira az a probléma..:D
2020. aug. 30. 23:27
 17/52 anonim ***** válasza:
49%
Mindig a fatökűek kapják ki a jó nőstényeket!
2020. aug. 30. 23:37
 18/52 anonim ***** válasza:
77%
TE vagy az egyenletben a probléma, fejben kb mint egy 15 éves kiskamasz, volt már nőd, vagy ez az első?
2020. aug. 30. 23:47
 19/52 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fatökű emberek, csak most hosszútávra tervezek. Ez más. Ez akár egy életre szólhat. Csupán biztosra akarok menni és jólesett olvasni több ember véleményét meg tapasztalatát a témában. Szerintem nincs ebben semmi és főképp nem azt mutatja, hogy fatökű lennék. :)
2020. aug. 30. 23:55
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ahogy megfogalmaztad a sztorit, a szóhasználat már kb arra utal hogy együgyű kis 15 éves szintjén kezeled a témát.

És? nekem lett nem egy hosszútávú kapcsolatom úgy hogy első este dugtunk. Nem aggódtam rajta. Nem ezen múlik SOHA. Csak szeretik ezthinni.

2020. aug. 31. 00:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!