Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretné a barátnőm, ha én nem a nagy mellekért, hanem a kisebb mellekért rajonganék?
Én a csajod lennék biztos vissza vágnék.
Akár mekkora a fa..od, azt mondanám hogy pont ez a nyomorék pöcsöd nem tetszik, de veled maradok szolidaritásból.
Majd látnám hogy tetszene neked.
De akkor mi a fészkes fenét csináljak??? HAZUDJAK???? A magyar házasságok nagy része - pszichológus házaspár barátomék mesélik - hazugságra épül sajnos. A nők jó része csak megjátssza a boldog feleséget. De eljátssza, mert fél a magánytól, derogál neki az elvált asszonyi szerep.
NEM JOBB ŐSZINTÉN ÉLNI? Hazugságok nélkül??? Egy párkapcsolatnak ki kell bírnia az őszinteséget, ez jelzi éppen a stabilitását.
A pszichológus házaspár barátomék azt mondják, a barátnőm játszmázik velem, direkt provokál, hogy folyton újra és újra előhozza a témát. Ki akarja követelni, hogy tegyek úgy előtte, mintha megváltozott volna a mellpreferenciám. De nem változott meg. Azt mondják a barátomék, hogy úgy viselkedik a kedvesem, mint egy nagyra nőtt, elkényeztetett kislány, aki toporzékol, ha nem minden az ő akarata szerint történik. Márpedig a világ nem fog úgy forogni, ahogy ő diktálja. Ezt meg kell értenie. Ahogyan azt is, hogy a házastársnak, élettársnak van saját, kialakult, kiforrott ízlésvilága.
tökre igazad van
szerintem el kéne hagynod, komplexusos csaj lehet
Az ő személyisége kell, de másnak a nagy melle...
Mindig így kezdődik a megcsalás, hogy valami olyanra vágyunk, amit a párunk nem tud megadni.
Szegény lány... olyan pasit kéne találnia, aki számára tökéletes lehet kívül-belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!