Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretnék feküdni az unokatesómmal, de nem tudom hogy ő szeretné-e. Hogy közeledjek hozzá?
Nem vagyok vallásos és főleg nem konzervatív vagy prűd... Hülyegyerek pont az aki mondja! 26 éves nő vagyok, normális szexuális élettel nem vágyom a bátyámra vagy a rokonomra, mert gusztustalan. Viszont akkor te is beteg vagy, menj el pszichológushoz. Vagy esetleg szűz koravén perverz vagy és megb@szol bármit? Ebből azt szűrtem le. Kezeltesd magad ember a kérdezővel együtt.
37 voltam
A vitánk nemigen fogja befolyásolni a kérdezőt. Itt csak az uncsitesó dönthet. A "probléma" az hogy a gondolat gyökeret eresztett, és csak a lány hozzáállása szabhat ennek a dolognak gátat.
A lényeg, ha ezt megteszed és a dolog józan gondolkodással fog találkozni, akkor neked annyi. Megszégyenít, lealáz, és ezt nem moshatod le magadról. Megéri? Ha igen , hajts rá :D
37 azt tudod,hogy ebben az országban házasodhatsz is az első-unokatestvérrel?
Nyilván nem.
Szóval a kérdező nem beteg,és ha hugi beválalja akkor sem az.
Ez nagyon gáz, felejtsd el. Van még több millió nő a világon miért kell pont az unokatestvéred?
FELEJTSD EL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!