Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelési kényszer miatt lelankad, mit tegyek?
Először is a fejedben kell rendet tenni. Meg kell értened, hogy a partnered téged akar, kíván.
Át tudom érezni a helyzetedet, nekem a jelenlegi (és egyetlen) partnerem segített legyőzni ezt, aki elmagyarázta, és "megmutatta", hogy tökéletes vagyok neki.
Szóval a második legfontosabb dolog a kommunikáció. Beszélj a partnereddel, légy őszinte. Ha tőle hallod, hogy te kellesz neki, esetleg "ki is fejezi bővebben, hosszasan", mennyire kíván...nagy segítséggel lehet a problémádra.
Majd mindezek a lelki dolgok után jönnek a sorban azon dolgok, amikkel tudod növeli az önbizalmad. Sport, napi szintű futás. Esetleg elmenni fodrászhoz új frizuráért...kinek mi ugye, szokták mondani.
Remélem, egy picit is tudtam segíteni.
Nekem ez a jelenség akkor fordult elő utoljára, amikor kiderült, hogy a barátnőm uralkodó típus, erős egyéniség. Tudok irányítani, de ő kemény falat volt nekem és ennek tudtam ezt be én is. Nem fordult elő mindig, de párszor kellemetlen volt nekem. De mi amúgy is szakítottunk, mert nem éreztem, hogy passzolnánk egymáshoz.
Az első mondta jól, a fejben kell megnyugodni először.
27/F
Igen. Nekem többször volt ilyen. Nehéz a "fejedben rendet rakni", nekem nem is sikerült mindig, hiszen az eszemmel tudtam mi a helyzet, de a kisördög ott motoszkált.
Én elmentem egy urulógushoz magán úton. Kértem írjon fel Viagrát, a leggyengébbet. Tökéletesen működött. Csak az első randikon használtam, utána már elhittem, hogy nincs gond, a partnerem is emberből van.
Lány vagyok, de tudom, nem így működik. Bonyolultabb ez szimpla izgalomnál.
5
Tudom, én is lankadtam le behatolás előtt. Csak harmadik alkalommal tudtam megdugni a csajt, az első kettőnél csődöltem. Megbeszéltük, hogy keményre szop ès aztàn durr bele egyből. És így sikerült, utána nem volt gond többet amíg együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!