Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig érzitek, hogy mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig érzitek, hogy mikor élvezett el a párotok?

Figyelt kérdés

Mármint, én vagyok a nő.

De alapvetően nehezen veszem észre hogy megtörténik-e, kell látnom hozzá, hogy keletkezett-e ondó.

Tehát vagy nyúkálok, vagy kérdezek, de gáznak érzem.

Más nincs így ezzel?

Mondjuk még csak 2-3 hónapja szexelek, remélem jobban tudok figyelni majd rá és észreveszem, amit kell.

2020. aug. 29. 03:46
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
33 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem túl vékony neki? Nem is azt lehet konkrétan érezni, ahogy elmegy, hanem hogy akkor jobban lüktet a szerszáma.
2020. aug. 29. 04:24
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
Húha... Ha már kérdezgetni kell, az rég rossz. Amikor én élvezek el, szerintem azt a szomszédok is észreveszik.
2020. aug. 29. 04:30
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Hát... Én nagyjából full csendben vagyok szex közben. De ha elélvezek, azt a szomszédok is észreveszik.

30F

2020. aug. 29. 05:38
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Az én pasim üvöltött amikor élvezett.
2020. aug. 29. 06:55
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Úgy kiabál. Visszamennyèl! Baszki😆
2020. aug. 29. 07:58
 6/14 A kérdező kommentje:

gumival védekezünk, szerintem teljesen normális méretei vannak, egyáltalán nem kicsi neki.

de mindegy amúgy, remélem még csak a tanulási fázisban vagyok és majd alakul ez.

2020. aug. 29. 08:11
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig észre szoktam venni.
2020. aug. 29. 09:28
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Férfi vagyok, de szerintem ez normális. Nem minden férfinak lültet annyira a pénisze (pl nekem sem) és nem mindenki üvölt orgazmusnál. Az is lehet, hogy kicsit tágabb vagy, és nem érzed annyira a párod.
2020. aug. 29. 10:04
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Nálam észre veszik a csajok, megváltozik a mozgásom, sokszor a lábamon is alíg bírok megállni az orgazmusnál.
2020. aug. 29. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Az esetek 99 százalékában igen, pedig az én párom is csendes, mozgásából, a minimális hangból, lélegzetvételből meg persze a lüktetésből, bár gumival azt én kevésbé éreztem. Akkor nem veszem néha észre, ha egyszerre megyünk el vagy ő utánam egy két másodperccel és nagyon magammal vagyok elfoglalva.
2020. aug. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!