Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hapsi házas, masodik friss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hapsi házas, masodik friss baby. Nagy lehet a szerelem most, ne próbáljam meg elcsábítani vagy van esélyem huszonéves vonzó nőként?

Figyelt kérdés

Aki háborogni akar, az most uralkodjon magán.

Csak szexre

2020. aug. 28. 20:11
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Akik priviznek azok álljanak már le, senkinek nem írok vissza.

5 évvel ezelőtt (első szerelem) úgy ért véget, hogy megcsaltak. Azóta nem voltam pasival. Azért az én életem is számít...

2020. aug. 28. 21:17
 22/31 anonim ***** válasza:
Nézd, a válaszolók nem vevők az ideológiádra. Láthatólag nem is hatnak rád, és nem érdemes velük vitatkoznod. Ha az a pasi annyira kell az ágyadba, akkor állj elé és mondd meg neki. Kiderül, hogy ellenáll-e. De azt is mondd meg neki, hogy neked nem kell másra, csak dugásra.
2020. aug. 28. 21:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Bocsi, mire leírtam, már láttam, hogy érted.
2020. aug. 28. 21:23
 24/31 A kérdező kommentje:

A válaszolók hisznek abban hogy a jó pasik hűségesek. Egy jó pasi, sokaknak vonzó lesz, nekik meg ösztönös, hogy minél többet...

Persze hogy megmondom hogy csak szex, de ez egyértelmű, több úgyse lehetne. Amúgy ha most nemet mond, majd pár év múlva lesz olyan akinek igent.

2020. aug. 28. 21:26
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

9-es válaszoló vagyok: Nem akarok neked papolni, sem az erkölcsiséged megkérdőjelezni, de talán hihetnél magadban annyira hogy érezd, te lényegesen több vagy ennél, hogy ennyire sekélyes és aljas legyél...Hova lesz/lett a női önbecsülésed? Szerinted egy nős pasitól, nem ugyanazokat a fszságokat kapod, mint azoktól a barmoktól, akiked eddig olyan sikeresen beválasztottál az ágyadba??? Biztos vagyok benne hogy magasról lesz@rod a véleményeket, és azt hiszed a fiatalságod, a szépséged felmenthet a tetted következményeitől, de valahol legbelül azért te is tudod, hogy ez nem kóser :) Ma, Te vagy az aki bekavarhat másnak, Te vagy az aki álmatlan éjszakát okozhat egy kismamának, szétdúlva egy családot... De egyszer fordulhat a kocka. Lehetsz Te is még, kétségbeesett anyuka, akinek a férje szemrebbenés nélkül a képébe hazudik, akinek az addig biztosnak hitt családi élete teljesen felfordul, vajon Te mit gondolnál arról a nőről?

Na de eleged téptem a klaviatúrát, bocs a hosszú szövegért. Tedd amit teszel, a Te dolgod.

2020. aug. 28. 21:27
 26/31 A kérdező kommentje:

Na jó,ezt meguntam! 😂

Ez egy múltheti sztori. A pasi megvolt, igaz csak egyszeri alkalom lett belőle. Viszont nekem jól esett az is, hogy ebbe belement. Az itteni nőket meg sajnálom, ne legyetek olyan naivak, hogy elhiszitek, hogy a pasitokkal minden tökéletes. Most épp vajon mit csinál ha nem otthon van? 😉

2020. aug. 28. 21:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom félrekefélt a hapsid, és be akarsz mocskolni minden férfit, de meg súgok egy totkot szivi, a nők sem külömbek.
2020. aug. 28. 21:50
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Na legalább kiderült hogy tényleg csak kamuzol. Milyen szomorú kis ember lehetsz, hogy ilyneket kell kitalálnod. Sajnálatos
2020. aug. 28. 21:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre mégis milyen választ vársz? Ha egy csepp eszed lenne, nem tennél fel ilyen kérdést ismeretlen emnbereknek. Meg úgy senkinek.
2020. aug. 28. 22:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

itt növelni meg kiélni a kis csöpp egodat elég szánalmas, ilyen kreált sztorival hülyíteni és uszítani magad ellen az embereket, csak arra utal hogy a figyelemhiányos frusztrált kis életedben más öröm nem jutott neked mint az itt írt kommentelőkkel veszekedni, adni alájuk a lovat és élvezni ezt a negatív 5 perces figyelmet... bravo, ez már valami anyukám.

őszintén most én is erre erősítek rá, ami neked jó, mivel elérted hogy a szanalmas kis hülyeségedre időt és emergiat pocsekoljak azzal hogy ide kommentelek... de csak hogy tudd:

nem hogy f@sz, de még egy csoffadt dildo sem menne fel a bekövult pokhálós fap*nádba..

ha pedig az ellenkezője igaz, akkor nagyon remélem hogy az össze vissza csak szex és mas semmi kalandjaidbol majd valami finomat összeszedsz, amit nem teszel olyan könnyen zsebre, mint ezt a numerat egy ket gyerekes alukaval.

mert amúgy abban igazad van, hogy sokan félre kefelnek, meg csábítanak házas embereket... de a többség nem veri erre a tettére a nyálát az interneten, nem ugy mint te, és még ráadásul a saját hozzaallasat meg erkolcseit emeli piedesztarra a témában.

2020. aug. 28. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!