Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hapsi házas, masodik friss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hapsi házas, masodik friss baby. Nagy lehet a szerelem most, ne próbáljam meg elcsábítani vagy van esélyem huszonéves vonzó nőként?

Figyelt kérdés

Aki háborogni akar, az most uralkodjon magán.

Csak szexre

2020. aug. 28. 20:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Fuhú, na ez biztos nem trollkédés. :D
2020. aug. 28. 20:39
 12/31 anonim ***** válasza:
99%
Megnyugtat ha troll és nem ilyen buta valaki igazából
2020. aug. 28. 20:41
 13/31 A kérdező kommentje:
Kilences, aki azt állítja, hogy egy fiatal vonzó nőnek sima ügy a párkeresés, az nagyon téved. Mert egy okos nőnek vannak elvárásai amiből nem enged. Ha ezt nem kapja meg, semmi nem marad. Ekkor jön a képbe ez az alternatíva. Most vagyok fiatal, most kell élveznem az életet. Lehet furcsán hangzik, de hidd el ez így igaz.
2020. aug. 28. 20:47
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha vannak igényeid, akkor vegyél egy igényes, csillivilli tükröt, állj elé, és köpd le magad 👌
2020. aug. 28. 20:51
 15/31 anonim ***** válasza:
99%
Undorító vagy, hogy úgy akarod élvezni az életet, hogy más házasságába bekavarsz.
2020. aug. 28. 20:52
 16/31 A kérdező kommentje:
#14 Ettől jobbat nem tudsz? 😂😂😂👌
2020. aug. 28. 20:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd az életet anélkül hogy mádnak fájdalmat okoznál. Nem értem, hogy a te világodban a szex miért fér bele egy házas emberrel, írásod alapján mert titokban történik az nem számít? Tudod ez nem így működik. Rettentő önző és tudatlan érzéketlen emberek gpndolkodnak így. Ez szomorú, hogy észre sem veszed magad. Nagyon önbizalomhiányos lehetsz, sok komplexussal ha itt tartasz az életben, ezt sajnálom. Talán keress fel egy pszichológust vagy kérj segítséget.
2020. aug. 28. 20:57
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha most született a második gyereke akkor valszeg egy rendeset aludni sem lesz ideje a következő 2-3 évben, nemhogy egy szexkapcsolatot fenntartani. És igen huszonéves vonzó nőként sem tudsz versenyre kelni azzal, ha az embernek gyereke születik úgyhogy a fickóra kár az energiád pazarolni...

A morális részére meg az előttem szólók már rávilágítottak :D

2020. aug. 28. 21:00
 19/31 A kérdező kommentje:

#17 Dehogy vagyok önbizalomhiányos, ha az lennék, akkor valószínütleg bárkinek örülnék.

Önző és tapasztalt annyit, hogy ne várjak a csodára, mert addif eltelik az élet. De nektek sok sikert!

2020. aug. 28. 21:04
 20/31 A kérdező kommentje:

#18 Ez így igaz, nem is akarok én a barátnője lenni. :D

Csak szex, ha nem jön be, továbbállok, egyébként meg simán lehet hogy jelenleg is félredúg.

2020. aug. 28. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!