Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb probléma análtól: tapasztalatok?
Az anál nem veszélytelen, ezt tudom, lehet berepedés meg ha nagyon gyakran csinálják, még a zárás funkció is gyengülhet stb.
Akinek volt esetleg hasonló problémája, az megosztaná a tapasztalatát? Hogy mi történt, mi lett a megoldása?
És most nem arra gondolok, hogy utána pár napig még fájt, vagy ilyesmi. Nem ismerős ismerősének, meg hallottam-olvastam róla érdekelne, hanem tényleges saját tapasztalat, ha van.
Hát,ha berepedésed lenne,akkor mindenféleképpen cseréld le az ősembert!Általában azért ez nemigen történik meg.Max,ha valakit megerőszakolnak.
Mint minden egyéb dologoknak,ennek is megvannak a maguk vészmadarai,akik hirdetik az igét.(Repülőre ülni ,gázpalckot használni is borzasztó veszélyes,egyesek szerint.)
Ha körültekintőek vagytok,mert gondolom szexuális együttlét alatt sem toljátok ész nélkül egymást,meg veritek agybbafőbe a másikat,akkor ilyen gondok nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!