Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komolyabb probléma análtól:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabb probléma análtól: tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Az anál nem veszélytelen, ezt tudom, lehet berepedés meg ha nagyon gyakran csinálják, még a zárás funkció is gyengülhet stb.

Akinek volt esetleg hasonló problémája, az megosztaná a tapasztalatát? Hogy mi történt, mi lett a megoldása?

És most nem arra gondolok, hogy utána pár napig még fájt, vagy ilyesmi. Nem ismerős ismerősének, meg hallottam-olvastam róla érdekelne, hanem tényleges saját tapasztalat, ha van.

2020. aug. 28. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Sztem az mind hulyeseg, ha nem allat modjara csinaljatok nincs gond. 13 eve csinalom, semmi bajom N
2020. aug. 28. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Széklettartási problémád nem lesz tőle. Probléma két esetben lehet: ha ész nélkül tolják és megsérül a záróizom, a másik ha aranyered van. Utóbbit az anál súlyosbíta, ha aranyered van (a véres széklet, illetve anál közben a vér jelzi a belső aranyeret is) az anális játékok számodra véget értek.
2020. aug. 28. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Hát, ha tágítás nélkül beléd tolnak egy 20 centi hosszú, 4 centi vastag farkat, az tud fájni. És vérezhetsz is tőle. De ha megfelelően felkészülsz hozzá, akkor maximum egy komoly bajod lehet, hogy függővé válsz és nagyon intenzív orgazmusokat élsz át tőle.
2020. aug. 28. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát,ha berepedésed lenne,akkor mindenféleképpen cseréld le az ősembert!Általában azért ez nemigen történik meg.Max,ha valakit megerőszakolnak.

Mint minden egyéb dologoknak,ennek is megvannak a maguk vészmadarai,akik hirdetik az igét.(Repülőre ülni ,gázpalckot használni is borzasztó veszélyes,egyesek szerint.)

Ha körültekintőek vagytok,mert gondolom szexuális együttlét alatt sem toljátok ész nélkül egymást,meg veritek agybbafőbe a másikat,akkor ilyen gondok nem lesznek.

2020. szept. 8. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!