Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év feletti férfi tapasztalatlansága prosti nélkül megoldhatatlan probléma?
Egy korodbeli, vagy főleg fiatalabb kiröhög...felnőtt nő nem fog egy felnőtt férfival azt játszani mintha kamaszok lennétek
Sose értem meg aki 30 felett is szűz miért nem ment el rég prostihoz. Én biztos ezt tettem volna, ha hajtanak a hormonok...
Szerintem is el kellene menni prostihoz, aztán egy kis tapasztalatot felszedni.
Legalább már nem a semmire kamuznád be, hogy voltál már nővel.
Most inkább ne prostizzál, mert megkoronázza a szüzésegedet 😃 aztán hazaviszed anyunak, apunak, nagyinak, papinak a mamahotelbe... és kiírtod a családodat.
Ha 30 évig kibírtad most már kibírod szeptemberig szűz pö..ccsel.
Nem! Én is rengeteget olvastam a "mit hogyan kell"-nek. Amikor 24 évesen lefeküdtem egy 35 éves kétgyerekes anyukával akkor nem akarta elhinni hogy szűz voltam...
35F
Hogy "szedjen fel szekszujalis kulturat", ha senki nem akar vele szexelni?
Amugy pont errol szol a kerdes...
Szerintem is a prosti a megoldás alapvetően.
Én mondjuk fiatalon mentem el, mivel nekem pszichés problémáim voltak/vannak, melyek miatt nem tudtam nőkhöz szólni, illetve egy szobában is alig tudtam velük megmaradni...
Miután nagy nehezen átestem a prostin (45 éves hölgy volt), annyira magabiztos lettem pusztán a ténytől, hogy már nem vagyok szűz, hogy több fiatal, korombeli lány szemébe is bele tudtam úgy nézni, hogy még Ők közeledtek felém... Azóta sem szűntek meg teljesen a pszichés gondjaim, de többet segített a prosti mint X év pszichoterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!